İSTANBUL- Yapımını BKM’i üstlendiği ve yönetmen koltuğuna Kıvanç Baruönü’ün oturduğu "Kocan Kadar Konuş Diriliş" filminin galası geçtiğimiz günlerde Kanyon'da yapıldı. 

Baş rollerde Ezgi Mola ve Murat Yıldırım’ın paylaştığı filmin galasında yerlerini alan isimlerin başında Yılmaz Erdoğan, Ziynet Sali ve Hande Doğandemir gibi birçok sanatçıda vardı. Film gösterimi öncesi oyuncular toplu fotograf için objektiflere poz verdiler. 

"Devamı gelmeliydi"

Filmin başrol oyuncuları Murat Yıldırım ve Ezgi Mola düzenlenilen galada, “İlk filmimiz çok beğenildi. Biz de çok büyük bir istekle ikincisini çektik. Filmde emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz” dediler.

"Aşksız olur mu?"

Gala salonuna ilk gelen isim Ziynet Sali oldu. Filmin birincisini çok beğendiğini söyleyen şarkıcı, şimdiden merakla beklediğini söyledi. Ardından 'Aşk her zaman var olmadan olur mu?' diyerek de tüm gazetecileri şaşırttı.

"Birincisi çok güzeldi"

Filmin ilk gösterimine gelen diğer bir isim de Yılmaz Erdoğan oldu. Oyuncu, "Kendi filmimiz diye söyleyemiyorum. Biri çok iyiydi o yüzden ikisinin de öyle olduğunu düşünüyorum. Merak ettiğim için de geldim" diyerek "Filmde Hümeyra ve Nevra Serezli gibi iki tane çınar var. Onların olması beni çok heyecanlandırıyor" açıklamasını yaptı. 2015 yılın da en çok beğendiği komedi filmi de 'Düğün Dernek 2 Sünnet' " olduğunu söyledi. 

Film'in konusu; 

Kocan Kadar Konuş'un bu devam filminde, geleneksel Türk kızı kalıplarına ve nesiller boyu devam eden “ne derler korkusuna” meydan okuyan Efsun, hayatının aşkı Sinan’a evlenme teklif eder ve düğün süreci başlar. Ancak, her genç kızın kabusu,  Efsun ve Sinan’ın hikayesine de gölge eder: Aileler. Kocan Kadar Konuş: Diriliş izleyiciye tıpkı ilk filmdeki gibi romantik ve eğlenceli bir hikaye vaat ediyor, serinin ikinci filminde de kahkaha hiç eksik olmuyor. Şebnem Burcuoğlu’nun çok satan ikinci romanından uyarlanıyor.


Haber: Elif Günay