Bahçelievler'de bir su firmasına ait aracın kontrolden çıkarak apartman boşluğuna düşmesi sonucu araçta bulunan 2 kişi yaralanırken, itfaiyenin kurtarma çalışması sırasında bir kişi de bıçakla yaralandı.
     Yenibosna Merkez Mahallesi Mithatpaşa Caddesi'nde Berkay Ordu'nun (20) kullandığı bir su firmasına ait 34 GL 94 plakalı minibüs, kontrolden çıkarak yol kenarındaki bir apartmanın boşluğuna düştü. Kazada aracın sürücüsü Ordu ile yanında bulunan Kerem Köroğlu (21) araç içinde sıkıştı. 


     Apartman sakinlerinin haber vermesi üzerine, olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri geldi. Yenibosna itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu araçtan kurtarılan iki yaralı, ambulansla Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
     Kazayı duyarak gelen araçtaki yaralılarına yakınlarıyla, olayı görüp itfaiye çalışmalarını izlemek üzere toplananlardan bazı kişiler arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine, kimliği tespit edilemeyen bir kişi tarafından bıçakla yaralanan Fırat Yılmaz (22), aynı hastaneye sevkedildi.
    Kazada ağır şekilde yaralan sürücü Ordu ile Köroğlu'nun hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenilirken, Ordu'nun alkollü olduğu ileri sürüldü.
   Kazada büyük çapta maddi hasar oluşan araç, itfaiye ekipleri tarafından çekici yardımıyla apartman boşluğundan çıkarılırken, polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.