HANDE HEYKELİ DİKİLECEK 

Ünlü pop yıldızı Hande Yener Azerbaycan’da Dalga Arena’da Şazeli Restoranda  verdiği konserde büyük enerjisiyle büyüledi. Konserin açılışını büyük beğeni alan yeni şarkısı “Aklımda” ile yaptı. Türk pop müziğinin en stil ikon kadın sanatçısı olduğunu bir kez daha gözler önüne seren Yener kendi seçimi ile stilleştirdiği” Amsterdam Diabolo ““markalı  seksi tulumu ve saç aksesuarı ile kleopatra’ya  benzetildi.

TATİL ALIŞVERİŞİ TAMAM

Cemiyet dünyasının saygın isimlerinden mimar Merve Mermer, yoğun iş temposuna devam ediyor. Özel günlerdeki tatil fırsatlarını kaçırmayan ünlü mimar Merve Mermer, bayram tatili için geri sayıma başladı. Ailesiyle çıkacağı bayram tatili için alışverişe çıkan cemiyet hayatının gözde ismi Merve Mermer, işlerinden fırsat bulduğu ilk anda bayram için alışveriş yaptığını ve artık tatile hazır olduğu vurgusunu yaptı. 

FUAR YÜZÜ OLDU

Podyumların kraliçesi Dilara Kırmıt, Türkiye’yi temsilen katıldığı Lübnan’da yapılan World Next, Top Model yarışmasında 2. oldu. Ülkemize haklı bir gurur yaşatan güzel model, yarışmanın yankıları dünya çapında duyulunca birçok iş teklifi de aldı. İlk imzayı Kasım ayında Almanya’nın Münih şehrinde yapılacak olan sağlık, güzellik ve moda fuarına tanıtım yüzü olarak attı. Birçok markadan reklam teklifleri alan güzel model, düzgün ve kariyerini yukarıya taşıyacak işleri tercih ettiğini vurguladı. 

DUR DURAK BİLMİYOR

Demirören medya bünyesinde milli piyangonun sunuculuk görevini üstlenen Merve Akıncı mesleğiyle dur durak bilmiyor. Enerjik halleri ve sempatik tavırlarıyla kurumlar ve özel gecelerde tercih edilen güzel sunucu Merve Akıncı, Bandido Cosmetics sponsorluğunda ve Jalal Bandido organizasyonunda sunumlarıyla etkinliğe renk kattı, 83 ülkeye erkek bakım ürünleri satan Bandido Cosmetics bir ilki gerçekleştirdi, dünyadaki star berberleri İstanbul’da buluşturdu. Yaklaşık 5000 kişinin katılımıyla gerçekleşen organizasyonda güzelliği ve sempatik tavırlarıyla ilgiyi üzerinde toplayan Merve Akıncı ,sunuculuğuyla da büyük beğeni topladı.

ADALETSİZ HASRET

 “Emanet” isimli günlük dizi filmin yıldız başrol oyuncusu Halil İbrahim Ceyhan, sevenlerinin karşısına müzikal yönüyle çıktı. Söz ve müziği Halil İbrahim Ceyhan imzası taşıyan “Adaletsiz Hasret” isimli eseri usta müzik adamı Suat Aydoğan ile düet olarak seslendirerek müzik severlere sundular.Oyunculuk dünyasında hedefi olan zirveye, her geçen gün hızlı adımlarla yürüyen Halil İbrahim Ceyhan, müzik dünyasında da çetin bir yarışa girdi.

BÜYÜK DEĞİŞİM

Sanat hayatında 10. yılını kutlayan Bahadır Tatlıöz, yeni müzik tarzı ile dinleyicisiyle buluştu.Hem yorumcu hem de besteci ve söz yazarı kimliği ile müzik dünyasında adından söz ettiren Bahadır Tatlıöz bu güne kadar; “Takvim, Yangınlar Var, Beni Yak, Uzun Lafın Kısası’’ gibi hitleri ile milyonlara ulaştı. Sanatçı şimdi ise yepyeni bir dönemin habercisi olan ''Takmıyorum'' şarkısını yayınladı. 

BOMBA GİBİ 

Rock-Pop müziğinin sevilen sesi Vedat Bilir stüdyodan çıkmıyor. “‘Neresi Aşk’ adlı bir albümüyle çıkıp başarıyı yakalayan, bir dönemin efsane şarkılarından  ‘’Bir Ateşe Attın Beni’’ parçasını kendi yorumuyla düzenleyerek okuyan Vedat Bilir müzikseverleri ve özellikle gençleri kendisine hayran bırakmıştı. Rock-Pop müziğinin sevilen sesi Vedat Bilir son günlerde yine stüdyodan çıkmıyor. 

MUCİZE KIZ İKİNCİ OLDU

Işın Karaca'nın yetiştirdiği mucize kız, Gazi Koşusunda 2. gelerek büyük bir başarıya imza attı. Koşunun başlarında geride kalan mucize kız büyük bir atağa geçerek gazi koşusunu 2. Olarak tamamladı. Işın Karaca mucize kızın başarısından oldukça mutlu olduğunu söyledi.

STÜDYOYA GİRDİ

Antalya’da yaşayan ve yaklaşık 8 ay önce ‘’Rota’’isimli şarkısını yayınlayan ve bu şarkı ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Seçil Tuna,yeni şarkısının stüdyo çalışmalarına başladı. Sanatçı yeni şarkısı için Türkiye’nin en büyük aranjörlerinden biri olan sürpriz bir isimle çalıştığını ve şarkının müzik piyasasında ciddi bir yankı uyandıracağını sözlerinde belirtti.

TAZE KAN 

Yaz döneminde konserler ve festivaller sürerken her geçen gün müzik piyasasında yeni bir yıldız doğuyor . Merve Leyy de o yeni doğan yıldızlardan birisi müziğe olan tutkusu ile ilerleyen dönemlerde adından basında sıklıkla söz etrirecek. Türkiye'nin en iyi müzik şirketlerinden Lanes Müziğin çatısı altında yerini alan Merve Leyy müzik listelerinin üst sıralarını çıkaracağı şarkılarıyla zorlayacak.

DOĞUM GÜNÜNDE ALTIN YAĞMURU

Doğum günlerinde hediye olarak altın takma modası başladı. Buna son örnek ise oyuncu Şeyma Baday’ın doğum gün partisinde yaşandı. Partiye gelenler ünlü oyuncuya 9 tam, 17 yarım 22 çeyrek taktı. Altın gününe dönen doğum günü partisinde ünlü davetliler arasında Cem Belevi, Ekin Koç, Ayşe Akın Mustafa Vuran gibi  isimler vardı.

SANAT AŞIĞIYIM

Heykeltıraş sanatçısı Betül Karataş Yaman,yeni sergisini açmak için kolları sıvadı. Bugüne kadar birçok önemli sergiye imza atan Karataş Yaman, önümüzdeki aylarda açacağı sergisi için gecesine gündüzüne kattı. Birbirinden güzel eserleri  Türkiye’nin dört bir yanında sergileyeceğini  dile getiren güzel sanatçı,’Pandemi nedeniyle uzun süre evde kaldık. Bende bu fırsatı değerlendirerek bol bol heykeltraş yaptım.Şimdi bu eserlerimi sergilemenin heyecanını yaşıyorum’dedi.

TAKINTI

Zeynep Özalpaslan'ın single çalışması "Takıntı" kendi youtube kanalında müzik severlerle buluştu. İlk 3 günde 5000'den fazla izlenme elde eden şarkının söz ve müziği Zeynep Özalpaslan'a ait. Oldukça ilgi gören klibi Halil Sarı çekti. Şarkının yapımcılığını ise Levent Tutaoğlu üstlendi.

KADER MAHKÜMLARINA ÖZEL

Fantezi ve Türk Halk müziğin sevilen ismi Ercan Arda, söz ve müziği Diyap Gökduman'a ait olan  "Pencereme güneş yasağı konmuş " adlı yeni single çalışmasıyla müzikseverlerle buluştu.20 yıllık müzik yaşamına 6 albüm sığdırdığını belirten Ercan Arda,"Pencereme Güneş Yasağı Konmuş isimli eserimi, uyanıpta etrafına baktığında dört duvar ve daha acısı geçmek bilmeyen hasret ve yarım kalan hayatlar adına kader mahkumu tüm tutuklu ve hükümlü insanlara armağan ediyorum" diyor.