ÜNLÜLERİN İHTİYACI VAR

21 yaşında olmasına rağmen 20’nin üzerinde şirketin marka danışmanlığını yapan Buse Kurt, Kurumsal firmalara verdiği marka danışmanlığı hizmeti ile adını duyurdu. Kurt, en çok magazin dünyasının şöhret yolunda yürüyen ve şöhret kuşunu yakalamış kişilerin marka danışmanına ihtiyaçları olduğunu ifade etti. Hadise’nin kendine özgü imajı ve sahne kıyafetleriyle dikkatleri üzerine çekerek markalaşma yolunda önemli adımlar attığını dile getiren Buse Kurt, marka olma yolunda en kalıcı adımları Ebru Gündeş atarken, Gülben Ergen ve Hülya Avşar’da en önemli markaların başında gelirken, aralarında marka büyütme yolunda da önemli bir yarış olduğunu iddia etti.


NEFES OLUYORUZ

Müzik dünyasına hızlı bir dönüş yapan ve sahnelerde fırtına gibi esmeye başlayan Şahsanem, partneri Uğur Atis ile yaptığı radyo programıyla da dikkatleri toplamayı başardı. Ulusal radyo mikrofonunda “Uğur ATİS ve Şahsenem’le Ayaküstü Bir Şeyler -Türk Dünyası Müzikleri” isimli radyo programlarıyla geniş bir dinleyici kitlesini de yakalayan Uğur Atis ve güzel pop sanatçısı Şahsenem, Türk dünyasına nefes oluyoruz vurgusunu yaptılar.


YENİ YUVA

Sosyetik Güzel Melisa Özmen Ailesi ile oturduğu Vaniköy’de ki yalısından Bağdat Caddesi’ne taşındı. Yerli Paris Hilton olarak tanınan Melisa Özmen yardımseverliğiyle genç yaşta bir çok kişiye örnek olarak gündeme gelmişti. Özmen yaklaşık bir senedir dekorasyonu için uğraştığı yeni evini ilk kez paylaştı.


TİYATRONUN NİLAY ZAMANI

Yer aldığı her yeni projede kendini güncellemeyi bilen Nilay Dorsa, uzun yıllar modellikte ve şarkıcılıkta gösterdiği başarıyı şu sıralar tiyatroda sergiliyor. Ünlü güzel bu kez yeni oyunu ‘Seni Gidi Beni’ ile seyirciyi güldürmeye geliyor.


AVUKAT OYUNCU OLDU

Galatasaray Lisesi’ni kazanan ve Üniversite eğitimini de Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde tamamlayan Kayrahan Akın Balcı, Erasmus programı ile Paris Sorbonne Üniversitesi'nde eğitimini tamamladı. Gönül verdiği oyunculuk mesleği uğruna gözünü karartan oyuncu adayı Craft Oyunculuk kursundan eğitim alırken film setlerinde de boy gösteriyor.  Kayrahan Akın Balcı, okulunun ve mesleğinin kendisi için altın bilezik değil, altın kafes, özgür değilim ifadesini kullanırken mutlu olamayacağım bu hayatı istemedim ve özgür olacağım mesleği seçtim vurgusunu yaptı


AJAN OLDU

“Kuruluş Osman” isimli dizi filmde oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkatleri üzerine çeken Özge Sarı, “Arka Sokaklar” kadrosuna dahil oldu. Dizi filmde bir Amerikalı ajanı canlandıran Özge Sarı, naif ve duru güzelliğiyle yer aldığı aksiyon sahneleriyle izleyiciyi şaşırtıyor. Sarı “Oynamayı sevmiyorum sette her şeyi doğal yaşamayı tercih ediyorum, karaktere büründüğümde özge olmuyorum başka ruhda başka biri olmak beni mutlu ediyor” dedi.


2022'DEN ÇOK UMUTLUYUM

Ünlü oyuncu Wilma Elles Aqua Florya AVM'de objektiflere yansıdı. Elles, etrafını saran muhabirlere "Öncelikle şunu belirtmek isterim, 2022'den çok umutluyum. Benim için her şey harika geçiyor. Bugünlerde Amerika'ya seyahat edeceğim, döndüğüm zaman çok güzel ve özel projeler var. Çok mutluyum" diyen  Elles, pozitif enerjisi ile dikkatleri üzerine çekti.


AKVARYUM TURU

Ünlü oyuncu Aslı Orcan Dikinciler ve kızı Lal İstanbul Akvaryum da objektiflere yansıdı. Kızı Lal ile birlikte geldiği İstanbul Akvaryuma binbir çeşit deniz canlıları, penguenler ve Amazon ormanlarını hayranlıkla izleyen anne ve kızı objektiflere poz verdikten sonra muhabirlerle ayaküstü sohbet etmeyi ihmal etmedi. Başarılı oyuncu Dikinciler, "Dizimiz devam ediyor, herşey yolunda. Sosyal mesafe ve maske kurallarına uyarak, akvaryum turuna geldik. Size de teşekkür ederim, kolay gelsin"  dedi.  


ARDIÇ'TAN TERS KÖŞE

Geçtiğimiz dönemlerde yayınladığı “Sonbahar", "Cennetim Olsan", "Ederin Olsun", "Deli Rüzgar", "Kalbim Yaralı", "Nefes" şarkılarıyla hem YouTube’da hem de sosyal medyada adından sıklıkla söz ettiren başarılı sanatçı Ardıç, yeni şarkısı "Alın Yazım"ı müzikseverlerin beğenisine sundu. Ardıç'ın yeni projesi "Alın Yazım" Engürlü Müzik etiketiyle tüm müzik platformlarında ve klibi NetD kanalında yayında


ÖZLENEN HAREKET!

Türk pop müziğinin birçok değerli ismine uzun yıllar gitarı ve bağlamasıyla eşlik ederek yayınlamış olduğu hit şarkılarıyla gönlümüzdeki yerini her geçen gün sağlamlaştıran başarılı sanatçı “Orhan Ölmez”; durmaksızın üretiyor.


DUYGULANDIRAN PAYLAŞIM

Ünlü sanatçı Ayşegül Aldinç, sosyal medya hesabından 1 yaşında çektirdiği çocukluk fotoğrafını paylaştı. Aldinç, paylaştığı fotoğrafın altına ‘Cin cin maşallah. Poz verirken ne utanmışım. Poz vermenin, büyüyünce olmak istediğim oyuncu ve şarkıcılığın bir uzantısı olduğunu biliyormuşum gibi ‘notunu düştü. Fotoğraf ünlü sanatçının hayranları tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.


AYAKTA ALKIŞLANDILAR

Koreografisini yaptıkları birbirinden kaliteli moda organizasyonlarıyla adlarından söz ettiren Serkan ve Gökhan Duman geride bıraktığımız moda sezonunda her biri ayakta alkışlanan defilelere imza attı.Yaz sezonunun finalini Özge Ulusoy ve Günay Musayeva gibi modellerin katıldığı Çeşme defilesiyle yapan Duman kardeşler hiç vakit geçirmeden sezonun en görkemli moda organizasyonu olan İzmir Wedding Fashion Show için hazırlandı.


KEYİF ALIYORUM

Yonca Lodi, dijital projesi "Akustik"te şarkılarının yeni versiyonlarını 4 aydır her perşembe müzikseverler ile buluşturuyor. Bugüne kadar albümleri, şarkıları, video klipleri, film-dizi müzikleri ve sahne performansları ile adından söz ettiren sanatçı hem albümlerinde söylediği hem de söylemekten çok keyif aldığı şarkıların akustik coverlarını Youtube başta olmak üzere tüm dijital platformlarda ki sayfalarında yayınlamaya devam ediyor.


YORDUN BENİ DÜNYA

Şarkıcı, besteci ve söz yazarı Şenay Lambaoğlu’nun geçtiğimiz Mayıs ayında yayınlanan beşinci stüdyo albümü Hayat Defteri’nde yer alan ''Yordun Beni Dünya'' şarkısı kliplendi.  Albümün ikinci video klibini izleyicilerin beğenisine sunan başarılı sanatçı, Gökçe Yağmur yönetmenliğinde ve Burhan Cem Dursun görüntü yönetmenliğinde kamera karşısına geçti. 


USTA’DAN AŞK ŞARKISI

Kendine has yorumuyla bir döneme damga vuran TRT sanatçısı Sinan Akbaş, Yüksel Arslan’ın yönetmenliğini yaptığı ‘Nereye Gidiyorsun’, ve ‘Bakışına Yandım’isimli 2 şarkılık singlesinin çalışmasını bitirdi. Şarkılarının önümüzdeki günlerde tüm dijital platformlardaki yerini alacağını belirten Sinan Akbaş,’Çok iiyi müzisyenler ile başarılı bir çalışma yaptım. Şarkılarım yaza damga vuracak’dedi.