GAZİANTEP - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulhamit Gül, "Bir yerde barış elçisi, bir yerde de silahlar üzerinden siyaset yapmaya çalışıyorlar. Bu millet, kan ve terör üzerinden siyaset yapmaya çalışan hiçbir siyasi partiye prim vermeyecektir" dedi.

Gül, Gaziantep'in Nizip ilçesinde partisinin seçim koordinasyon merkezini açtı. Niyetlerinin de akıbetlerinin de "hayır" olduğunu ifade eden Gül, ''AK Parti'nin yeni Türkiye tasavvurunu duyan eski Türkiye sevdalıları, tutuştu ve telaşa kapıldı. Türkiye'nin dünya lideri olması yolundan rahatsız olan ve ittifak edenlerinin oyununu, milletimiz sandıkta bozacaktır'' diye konuştu.

Gül, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "yapacağım" dediği birçok işin, AK Parti döneminde hayata geçirildiğini belirtti.  

Kılıçdaroğlu'nun ''bol keseden attığını'' savunan Gül, şu ifadeleri kullandı:

"Kılıçdaroğlu'na öğretmeni, 'büyüyünce ne olmak istersin?' diye sormuş. Kendisi de 'efendim ben büyüyünce başbakan olmak isterim' demiş. Bunun bütün hayali, başbakan olmakmış. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı geliyor, Başbakanımız da söyledi, çok istiyorsa 23 Nisan'da çocuklar makamlara oturuyor. İşte o gün bir günlüğüne gelsin, Başbakanlık koltuğuna otursun. İşi gücü bırakıp Kemal Kılıçdaroğlu'nun çocukken kurduğu hayali gerçekleştirecek değiliz, biz büyük bir rüyayı gerçekleştiriyoruz.''

Gül, siyasetin kan üzerinden yapılamayacağını da vurgulayarak, "Ağrı'da şahin, İzmir'de güvercin oluyorlar. Yani bir yerde barış elçisi, bir yerde de silahlar üzerinden siyaset yapmaya çalışıyorlar. Bu millet, kan ve terör üzerinden siyaset yapmaya çalışan hiçbir siyasi partiye prim vermeyecektir. Güçlü ve tek başına iktidar olan, bu milletin partisi AK Parti,  7 Haziran'da yapılacak seçimlerde CHP ve diğerlerine en güzel şekilde dersini verecektir'' diye konuştu.

Açılışın ardından Gül ve beraberindeki milletvekili adayları, Nizip Devlet Hastanesinde tedavi gören hastaları ziyaret etti, ardından esnafın sorunlarını dinledi.