MUĞLA - Açıldığı günden bu yana büyük ilgi gören Gaze'yi Cumalıoğlu şu sözlerle anlattı: "Misafirlerimizin her ihtiyacına cevap verebilecek şekilde menülerimizi hazırladık. Menümüz tek bir mutfak üzerine kurulu değil. Dünyanın her yerinden lezzetleri kendi bilgi ve birikimimizle uyarlıyor ve mutfağımıza yansıtıyoruz".

Ormandan tabağa

Bulundukları coğrafyanın kendilerine sunduğu çeşitliliği yemeklerinde kullandıklarını belirten Cumalıoğlu, "Ormanın içinde olabilmek inanılmaz bir ayrıcalık. Gıdaya çevirebileceğiniz bitkiler, çiçekler ve meyvelerle çevrili olmak mükemmel bir his. Ekip olarak ormandan topladığımız ürünleri misafirlerimize sunmak bize çok heyecan veriyor. Bulunduğumuz yerden ilham alıyoruz" dedi.

Gelenekten günümüze: Ezgi Eyüboğlu’ndan yeni bir şarkı
Gelenekten günümüze: Ezgi Eyüboğlu’ndan yeni bir şarkı
İçeriği Görüntüle

HABER: MERVE ELÇİ