Bilinen tarihin bilinmeyen yanları

Bu bölümlerde yazarın savunduğu iddialar, kanıtlarla net bir biçimde ortaya konuluyor. Öncelikle son yıllarda Türkiye’de ortaya çıkan Hitler hayranlığına ve “Türk Nasyonal Sosyalizmi” gibi kavramlara bir cevap olarak Hitler'in tarihi kimliğinin ardında yatan karanlık bağlantıları ana hatlarıyla sizlere aktarmaya çalışacağız.

Dünyayı yöneten aile: Rothschild Ailesi

Çoğu kişi Rotschild ailesinin adını bile bilmez. Bu ailenin adı, ne Forbes dergisinin düzenlediği  “Yılın Zenginleri” bölümünde yer alır, ne de dünya jet-sosyetesinin partilerinde geçer.
Ancak birçok ülkenin diplomatı bu ailenin adını duydukları zaman beş dakika durmak zorundadır.
Çünkü bu aile dünya tarihi sahnesinde 1590 yılından beri vardır ve dünya, bu Yahudi ailesinin çok gizli faaliyetleri neticesinde bugünkü şeklini almıştır.
Çoğu kişi dünyada hiçbir ailenin böylesine bir gücü elinde tutabileceğine inanamaz. Çünkü bir ailenin böylesine siyasi ve ekonomik bir gücü nasıl elde ettiğini bilmiyordur.
Öncelikle şunu belirtmeliyim ki aile derken üç-beş kişilik çekirdek bir aileden bahsetmiyorum.
Rotschild ailesinin bugün 1000-1500 civarında ferdi olduğu bilinmektedir. Bu aile fertlerinin her biri, dünyanın gelişmiş yada gelişecek olan ülkelerinde, çok derin faaliyetler sürdürmek üzere dağılmışlardır.

Rothschilds Ailesi

Rothschilds Ailesi, dünya çapında bir finans ve bankacılık imparatorluğu kurmuş olan uluslararası bir hanedanlıktır.
1744-1812 yılları arasında yaşamış olan Mayer Amschel Rothschilds'in çocukları bütün Avrupa'ya yayılarak, kıtanın sosyal, ekonomik ve politik hrayatında önemli aktörler haline gelmişlerdir.  
İngiltere, Avusturya, Fransa ve İtalya'nın elitleri ile yakın ilişkiler kuran Rothschilds'lar geçen yüzyılların bir çok politik olayının arkasındaki gizli güç konumuna gelmişlerdir.
Alternatif tarihçiler, Rothschilds'ların, Dupont'larla birlikte Illuminati'nin 13 ailesinden biri olduğunu iddia etmektedirler.

Mayer A. Rothschild'in  oğlu ve gittikleri şehirler

Amschel Mayer Rothschild (1773–1855)
(Çocuksuz öldü, mirası Salomon ve  Calmann'ın çocuklarına kaldı...) FRANKFURT
Salomon Mayer Rothschild (1774–1855) VİYANA
Nathan Mayer Rothschild (1777–1836) LONDRA
Calmann Mayer Rothschild (1788–1855) NAPOLİ
Jakob Mayer Rothschild (1792–1868) PARİS

İngiliz krallarının yaverliğini yapan aile

Dünyada olan her siyasi ve ekonomik gelişmeyi, İsrail devletinin çıkarlarına uygun düşecek şekilde düzenlemek en kutsal görevleridir. Ailenin geçmişi 16. yüzyıla dayanıyor.
Aile İngiliz Kraliyet Saraylarında kralın yaverliğini yapan bir aile olarak ortaya çıkıyor önceleri.
Kralın izlemesi gereken siyaseti ve dış politika stratejilerini bu aile belirliyor.
Sadece bununla da yetinmeyip kraliyet saraylarındaki tüm ihaleleri kazanarak bu ihaleleri başarıyla sonuçlandırıp, hatırı sayılır bir servetin de sahibi oluyorlar.
İngiliz saraylarındaki kariyerleri sayesinde kolayca kazandıkları astronomik paralarla tarihin ilk bankacılık faaliyetini gerçekleştirip, İngiliz çiftçilerine de astronomik faizlerle tarım kredisi vermeye başlıyorlar.
50 sene geçmeden neredeyse İngiltere devletinden daha zengin bir hale geliyorlar.
Faaliyet alanını iyice geliştirip derinleştiren Rotschild ailesi Avrupa’daki tüm imparatorlukların saraylarında söz sahibi oldu.
Sadece İngiltere’de değil, Avrupa'nın dört bir yanında tarımla uğraşan insanlara yüksek faizle kredi vererek, altın ve gümüş komisyonculuğu yaparak servetlerini iyice büyütüyorlar. Ekonomik gücü, aklın ve mantığın sınırlarını zorlamaya başlayan Rotschild ailesi, daha da karanlık ve kârlı bir işe girişiyor.

“Bilinen tarihin bilinmeyen yanları”

Texas Üniversitesi tarih profesörlerinden  Texe Marrs'ın 2007 Mayıs'ında çıkan kitabının adı “Bilinen Tarihin  Bilinmeyen Yanları”
Kitapta 10 bölüm yer alıyor. Bu bölümler şöyle:
Dünyayı yöneten Yahudi ailesi: Rotschild... Osmanlı devletinin planlı olarak nasıl dağıtıldığı... Arap Birliği’nin nasıl parçalara ayrıldığı... 1. Dünya Savaşı... Kukla Diktatör Hitler... 2.Dünya Savaşı... İsrail devletinin kuruluşu... Kennedy Suikastı... MOSSAD suikastları... 11 Eylül saldırıları...