Sevgili Önce Vatan Gazetesinin Değerli Okuyucuları Merhabalar; 

Yalnız Hayaller Kaldı” Filminin Galasına Yoğun İlgi!  

Yönetmenliğini Mehmet Ali Arslan’ın yaptığı, yapımcılığını Cevher Filmcilik’in üstlendiği Yeşilçam’ın ünlü isimlerinin genç oyuncularla bir araya geldiği merakla beklenen “Yalnız Hayaller Kaldı” filminin galası 7 Mart Çarşamba akşamı Şişli Cemil Candaş Kent Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Film ekibinin yanı sıra Nuri Alço, Selahattin Taşdöğen, Meral Orhonsay gibi Yeşilçam’ın efsane isimlerinin katıldığı gala da seyirciler yoğun ilgi gösterdiler. Başrollerini Yeşilçam’ın unutulmaz oyuncuları Mahmut Cevher ve Perihan Savaş ile son dönemin başarılı oyuncularından Ecem Baltacı’nın paylaştığı duygu dolu aile hikayesinin anlatıldığı filmde Açelya Elmas, Atılay Uluışık, Alican Ayas, Murat Yılancı ve Yeliz Bozkurt Üstündağ rol alıyor. Emekli, karısını kaybetmiş ve dört çocuğuna büyük sorumluluk duygusuyla bakan bir babanın kızının hastalığıyla başlayan dramına ve onları bir arada tutma çabasına tanıklık edeceğimiz filmde organ bağışı ve gençlerin hayatlarını özgürce yaşama sürecinin etkileri de anlatılıyor. Mahmut Cevher’in kaleminden Nimet Erdem’in senaryolaştırdığı öyküde hüzün, sevgi, acı ve umut dolu öykülerin gerçekçi bir temelde hayatı oluşturduğuna tanıklık edeceğiz.  

33 yıl sonra bir araya geldiler… 

33 yıl sonra tekrar bir araya gelen Perihan Savaş ve Mahmut Cevher'in yer aldığı, yapımcılığı ve özgün hikayesinin Cevher'e ait olan film, şimdiden sinemaseverlerde merak uyandırdı. Yeşilçam'ın efsane oyuncularıyla genç oyuncuları biraraya getiren film, gerçek hayatta da kuşaklar arası buluşmayı amaçlıyor.

Türkiye adına Doğukan Erdem Kutlu'nun Başarısı.....

Özbekistan'ın en önemli isimlerinden;  Feruza Fattohhon'un Senaryo'sunu yazdığı, Ruslan Mirzayev'in Prodüktörlüğünde, Ozod Şams'ın Yönetmenliğinde, Anvar Adlov'un Kameramanlı'ğını üstlendiği, ''Keskin Nişancı'' Sinema Filmi Türkiye ve Özbekistan arasındaki ilk projelerden birisi oldu. Oyuncuları arasında Uluğbek Qodirov, Matyoqub Matjonov ve Türk sanatçımız Doğukan Erdem Kutlu yer alıyor.

Keskin Nişancı'nın kısaca konusu ise; Film'de Zamanın en büyük sorunlarından birisi olan Terörcülük hareketlerine Türkiye ve Özbekistan polisleri tarafından verilecek bir büyük darbe olarak işleniyor. Bu Uluslararası projede ise Türkiye'nin önemli sunucularından, sinemaya hızlı bir geçiş yapmış olan Doğukan Erdem Kutlu  yer alıyor. Doğukan Erdem Kutlu'nun filmdeki ismi ise ''Al Adiy'' olarak yer almaktadır. Son zamanlarda sıkça adından ve yaptığı işlerden kendinden bahsettiren Başarılı ve Yakışıklı Sunucu & Oyuncu Doğukan Erdem Kutlu ''bu uluslararası filmden sonra durdurak bilmeden sinema yapmaya devam edeceğim'' diyor.

Saygılarımla….

Sağlıcakla Kalın ama Sevgisiz Kalmayın…