Putin, Karadeniz'de tatbikat yapıyor. Haçlı ordularının neredeyse tamamı Ortadoğu’da. Sınırımız ağır bombardıman altında. Suriye topraklarına giremiyoruz, ancak sınıra yakın yerlerden top atışı yapma hakkını kendimizde görüyoruz. Sakiniz! İçerde PKK saldırıda. PKK’nın elindeki keskin nişancı tüfeği, kahraman özel harekat polisinin zırhlı yeleğini delip geçiyor. PKK’nın bu silahı kendi ürettiğini söyleyen basın ve onun hedef şaşırtan mensupları bile oldu.
Allah’tan Cumhurbaşkanı çıkıp ABD'ye; sizin ortağınız ben miyim yoksa PKK mı diye sual eyledi. Kendileride, artık mızrağın çuvala girmeyeceğini fark eyledi. 
Ortaklarına, PKK’ya silah vermemeleri konusunda uyarı emreyledi.
(Bu emri ABD ne kadar ciddiye alır, onu zaman gösterecek)
1 Mart teskeresi konusunda, Cumhurbaşkanımız mahcup bunu da biz fark eyledik. Cumhur eski başkanı, Abdullah Gül'e kırgın. Tezkerenin ondan sebep geçmediğini düşünüyor. Bence kızılması gereken, ne Gül, nede Çiçek ne de böcek. Cetveli eğri koyarsak, çizgi doğru çıkmaz. Stratejik ortağı yani kılavuzu karga seçtik.
Gelelim sınıra!
Gürcülerin kendine faydası yok ekonomisi kumara bağlı. İran, zaten din devleti ve kendinden başka müslüman tanımıyor. Ve Türkiye’deki islama düşmanlar. Rusya ile ortak hareket ediyor.
Rusya, Asya’nın güçlü ülkesi ve Suriye’nin kuzeyinde kendine bağlı kürt devleti kurmak istiyor. Suriye zaten santraç tahtası.
Herkesin hedefi belli. Peki Türkiye’nin hedefi ne.. 1915’ler konuşuluyor. Olsun, o da hedef. Biz fakirler yine seve seve ölürüz. Olur da savaş biterse boğazda yine sizler mi oturursunuz bilmem. 
Doğru yolda olana selam olsun.