İslam Alemi’nin kutsal bayramlarından biri olan Kurban Bayramı’na da erdik. Dünyanın birçok yerinde ve arap ülkelerinin bir çoğunda savaşlar sürerken! islam aleminin bu kutsal bayramını buruk kutlamaları da rahatı ve neşesi iyi diğer islam ülkelerini hiç mi rahatsız etmez o da bilinmez. 
Tüm dünyada ve ülkemizde yaşanan kardeşi kardeşe kırdırma oyunları emperyalist güçlerin bir oyunundan başka bir şey değildir. Tüm islam alemi bu kutsal günlerde kardeşlik ve barış içinde kucaklaşmaları ve kardeşçe yaşamanın yollarını bulmalıdırlar. İslam adına yapılan kardeşi kardeşe vurduran bu zulümlere yine islam dünyası bir dur demelidir.. 
Emperyalist güçler dünyanın her yerinde bu oyunları oynamakta çıkardığı savaşlardan ve kaoslardan menfaatlenmektedir, nedeni açıktır ya silah satarlar ya da o ülkelerin yer altı madenlerine, petrollarına göz koyarlar. 
İslam dünyası’nda yaşanan bu zulümlerin artık son bulmasını ve ülkemizdeki terör belasınında kökünün tez zamanda kazınmasını ülkemdeki vatansever tüm vatandaşlarım gibi canı gönülden temenni ediyorum. Güzel ülkemizin üzerinde13 yıldır kümelenen kara bulutların 1 Kasımda yok olacağını Cumhuriyet ve aydınlık dolu güneşli günlerin 2 Kasımda doğacağını tüm kalbimle temenni ederek, Mübarek Kurban Bayramınızı Kutluyorum.