#Bir kitap bir hayat bir umutta sen ol# Dedik ve yola çıktık. Güneydoğunun bir ili Şanlıurfa’nın bir ilçesinde genç kızlarımız üniversiteye girmek için can atıyorlardı. Fakat kaynak kitaba ihtiyaçları vardı. Dünya Yaşlılık Derneği olarak bu kampanyayı başlattık. Fakat kimse oralı olmadı. Unutulup gittiği bir anda Selçuk Ürün hocamız ve çok değerli gönüllü ve koordinatörlerimizle işe tam anlamıyla girince harikalar tek tek yüzümüzü güldürmeye başlamıştı.
Alanya-Anamur Koordinatörümüz Osmaniye Kurşun, gönüllü ağı ile öyle bir girdi ki işin içine sevgisini kattığı için toplattığı kitaplar 500’leri buldu. Alanya Belediyesinin de katkıları ile kitaplar Hilvan’a bir genç kıza umut olmak adına yola çıktı.
Dünya Yaşlılık Derneği Başkanı Umut Çınar yaptığı açıklamada; “gönüllülerimiz ve ekibimize çok teşekkür ediyorum. Amacına ulaşan her çalışma gönüllerde yerini bulur” dedi.
DÜYADER başkan yardımcısı Belgin Turan; “tek yürek olarak insan ister- se neleri başaracaklarının güzel bir örneğini verdi ekibimiz. Bu projede umudumuzu tam kaybetmişken yeni bir hamle ile bütün inanları bir araya getirdik” dedi.
Gönüllümüz Özlem Sevgilican, Cihan Bahadır daha adını bilmediğimiz emeği geçen binlerce gönüllümüzü kalbi teşekkürlerimizi gönderi- yoruz.
Sürprizlerimiz devam edecek; bayram sürprizi için gönüllülerimiz Özlem Sevgilican, Seçil İlmio Galaxi Çalışanları ve Handan Şahin yeni spor ayakkabıları ile kızlarımızın yüzünde, gönlünde bir tebessüm olmak istiyoruz.
Binlerce etkinlik düzenledik. Fakat hayatımda ilk kez bir okulun önünde yaptığım o sevgi dolu, telefon konuşmasını ve o alkışların yüreğimde bıraktığı izleri ömrüm boyunca unuta- mam.
Sevgili kızlarımız; sizler geleceğin annesi, çalışan kadınları olarak, her zaman ayaklarınızın üzerinde durunuz. Bir şey olmak için önce istemek, sonra inanmak ve eyleme geçmek gerekir. Bizler hayatınızın bir anına küçücük de olsa dokunup bir ışık yaka- bildiysek ne mutlu bizlere. Asıl bizler DÜYADER ailesi olarak sizlere teşekkür ediyoruz. Hayatta biz de varız dediğiniz için. Asıl biz size teşekkür ediyoruz. Bu farkındalığı bize yansıttığınız için… Asıl biz sizlere teşekkür ede- riz en zor koşullarda dahi çırpınışlarınızı bizlere duyurduğunuz için. Teşekkürler.