Hatalar insanlara mahsustur..
Yanlışlarla doğrulara ulaşılır dedik.... İşimizde yakın ilişkilerimizde...
AŞK’larımızda demeyelim zira aşk kendiliğinden olur aniden, aşk damdan düşer gibi gelir..
Pek çok insanın dilindeki sözlerdir, yanlış insanlara iyi ki varsın dedik sözü..
Nedir iyi olan? Bana göre iyi sana göre kötü olan nedir ki? Ya da fazilet, erdem, ailem, sosyal çevrem diye bakındığımız da bile farklılıklar gösteren İYİ kavramı nedir ki? 
Kim kime göre iyi ki?
Kim kime göre kötü...
Göreceli bir kavram demek istemiyorum elbette ama farklılıklar var işte!
“İyi ki varsın”...
Bunu diyebilmek bir ihtiyaç... Annenin evladına... Sevgilinin kolların da kuytuluklar korumalığında!!
“İyi ki varsın”...
Baba şefkatinde, yarin yurt göğsünde! Yüreğini ortaya koy yüreğinle gelmeyi dene... Herkes iyi ki varsın desin.. En güzel duygulara dönüşsün attığın her adım ve dahi her davranışın. İyi ki varsın demek için direkt ol, kıvrılma, saklama, at yalanı korkma... İşte o zaman en güzelsin yani en özel.. Beraber yediğimiz yemekte, birlikte içtiğimiz suda, aldığımız her nefeste.. Hayat ta beraberlik ve birlikten daha güzel ne olabilir ki? 
Çekirdek ailede minicik ofisimizde yürüdüğümüz güzergahlar da aldığımız her selamda “İyi ki varsın” kelimesini duymasak da “İyi ki varsın”ı bakışlarda görmek en büyük mutluluk... Birbirimize karşı olan düşünce duygu ve davranışlarımızda saygı, sevgi sınırlarını koruduğumuz sürece incinmeyeceğiz.. Üzülmeyeceğiz... Ve öncelikle “İyi ki varız”... Varlığımızdan mutlu olmadan beraberimizdekileri mutlu edebilmemiz mümkün müdür? Özlemek ve özlendiğimizi bilmek yine bu duygudan doğar.
İyi ki varsınız, iyi ki sizinleyim sevgili ailem.. İyi ki varsınız ve iyi ki tanıdım sizleri sevgili dostlarım, arkadaşlarım.. İyi ki varsınız... Çok teşekkürler yüce Tanrım sana binlerce teşekkürler... İyi ki varım!! Nefes alıyorum... Varlık bilincinde mutlu birliktelikler dileklerimle....