ANLAMLI DÜET

2004 yılında kaybettiğimiz Cem Karaca'nın anıldığı geceye, Karaca'ya hayranlıklarıyla bilinen Bora Duran ve Aydilge'nin düeti damga vurdu. Cem Karaca'nın yıllar önce seslendirdiği ve en sevdiğim türkü dediği Odam Kireçtir Benim'i seslendiren Aydilge ve Bora Duran, gecede izleyenlere duygulu anlar yaşattı.

 --------------

YENİ TARZ

Arabesk müziğin genç temsilcilerinden Özgür Alter, yeni albümü 'Yakalım'la müzik dünyasına hızlı bir dönüş yapıyor. Poll Production by Polat Yağcı etiketiyle bugün müzikseverlerle buluşan 'Yakalım' isimli albüm toplam 5 şarkıdan oluşuyor. Sesi ve yorumunun yanı sıra tarzıyla da fark yaratan Alter, arabesk müzikte adeta yeni bir sayfa açıyor

---------------

ZAMANA YOLCULUK 

Türkiye’nin en sevilen ses sanatçısı, müzik yorumcusu ve sinema oyuncusu Emel Sayın, Vestel Gururla Yerli Konserleri kapsamında Turkcell Sahnesi’nde unutulmaz bir geceye imza attı. Plakları, kasetleri ve Cd’lerini topladığımız; unutamadığımız, her defasında yeni bir heyecanla izlediğimiz filmleriyle hayatımızı renklendiren, Türkiye’nin en sevilen ses ve yıldızlarından Emel Sayın müzikseverlere Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde, zamana yolculuk yaptırdı.

---------------

UMUT KONSERİ

  

Unıcef Türkiye Milli Komitesi, Türkiye’deki çocukların ihtiyaçlarıyla ilgili farkındalık ve kaynak yaratmak üzere özel bir konser organize ediyor. İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası eşliğinde 29 Mart’ta Volkswagen Arena’da Unıcef’in Türkiye’deki çalışmaları yararına gerçekleşecek. Konserde gönüllü olarak sahne alacak olan Barbaros, Can Bonomo, Cecilia Krull, Edis, GökçeBahadır&Burak Sevinç, Kalben, Karsu, Mabel Matiz, Mehmet Erdem, Özgün,Sertab Erener ve Yalın’ın Unıcef Umut Konseri için seçtiği şarkılar bu geceye özel olarak senfonik notaya dökülüyor. 

---------------

DİJİTAL PLATFORMLARDA

Son dönemlerde sık sık adından söz ettiren Mahmut Görgen, Bekulah ile beraber bir single hazırladı. Genç ikilinin yaptığı  “Fall” isimli çalışma, Görgen Prodüksiyon etiketiyle tüm dijital platformlarda müzik severlerin beğenisine sunuldu. Şarkının düzenlemesi Mahmut Görgen ve Bekulah ortaklığıyla yapıldı.  Bekulah Ft. Mahmut Görgen isimli single çalışması şu anda tüm dijital platformlarda müzik severlerin beğenisine sunuldu.

---------------

SENDEN ÖNCE AŞK GELİYOR

Sinema izleyicisi yakında aşkın farklı bir boyutuna usta senarist Sedat Ergen senaryosu ve yönetmenliğinde şahitlik edecek. Bir orta yaş aşkını senaryosunda işlemek için yola çıkan Sedat Ergen, ön çalışmalarla birlikte cast aşamasına başladı. Sinema izleyicisinin belki de hepsinin yaşadığı ama dillendiremediği bir senaryoya sahip olan “Senden Önce Aşk” filmi 2020 yılına damga vuracak iddiasında bulunuldu. 

---------------

İZLEYİCİ SEVDİ

Ekranların en organik yemek programı “Ayvaz Şef İle Mutfağım Şahane” sunucuları Ayvaz Akbacak ve Derya Şen ile başarıyı kısa sürede yakaladı. Doğal tavırlarıyla izleyiciyi ekrana bağlamayı bilen Ayvaz Akbacak ve Derya Şen reyting sıralamasındaki hızlı yükselişlerine de devam ediyorlar. Sağlıklı yemek tarifleri ve mutfağın püf noktalarını izleyicileriyle paylaşan ikili hafta içi her gün kanal 7 ekranlarında sevenleriyle buluşuyor. 

---------------

SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Müzik dünyasının sevilen isimlerinden Yılmaz Can,memleketi Elazığ’da meydana gelen depremde yaşamını yitiren hemşerileri için şarkı yaptı. Elazığ depreminin kendisini çok üzdüğünü dile getiren fantezi müziğinin başarılı ismi Yılmaz Can,depremin ikinci günü televizyon karşısında  göz yaşlarına hakim olamadığını ve şarkı sözünü yazdığını  söyledi. ‘Elazığ Ağlıyor’isimli şarkısının klibi için kamera karşısına geçen Can,klibinde Özbekistanlı oyuncu Dila Baratova’yı oynattı

---------------

BABA İLE AĞLATTI

“Yağmurun kızı” adlı ilk albümüyle kısa sürede müzik dünyasında adından söz ettiren İbrahim Bağış, söz ve bestesi kendisine ait olan “Babam” adlı şarkısına çektiği kliple herkesi duygulandırdı.Öz babası Hacı Bağış’ı klibinde oynatan İbrahim Bağış “Babamı klipte oynatmak için zor ikna ettim. Her baba gibi o da beni kırmayıp teklifimi kabul etti. Baba hakkı ödenmez” dedi.

---------------

AŞK ŞARKILARIYLA ISITTI

Son yıllarda hem sahne performansı hem Youtube videoları ile geniş bir kitleye hitap eden Merve Özbey, Jolly Joker Kartal İstMarina sahnesinde müzikseverlerle bir araya geldi.Kartal İst Marina sahnesinde sevenlerine aşk şarkılarından oluşan repertuarıyla unutulmaz anlar yaşatan Merve Özbey Jolly Joker sahnesinde şarkılarıyla müzikseverleri ısıttı.

---------

NEŞET ERTAŞ'LI KUTLAMA

İzmit, Kartepe’de bu yıl ikincisi düzenlenen “Yeşil Nesil Karfest” etkinliği bünyesinde sevgililer günü Neşet Ertaş eserleriyle kutlanıyor. 16 Şubat Pazar günü gerçekleşecek etkinlik katılım ücretsiz yapılırken sahnede ünlü DJ Yasin Keleş, yerini alıyor. Sevda Türkülerinin babası, Anadolu ozanı Neşet Ertaş türkülerini farklı bir sound İle yeniden uyarlayan ve genç nesle  Neşet Ertaş sevgisi aşılayan Yasin Keleş, sahneden katılımcılara unutamayacakları bir gün yaşatacak. 

--------

DEPREMZEDELER  İÇİN YARIŞTILAR

Aileler Yarışıyor Sevgiler Günün’de Pelin-Anıl Altan ve Begüm Öner- Ceyhun Fersoy çiftini ağırladı Yapımcılığını Staff Film Eyüp Üstün’ün üstlendiği, gündüz kuşağının izleyiciye neşe veren tek pozitif programı “Aileler Yarışıyor” 14 Şubat Sevgililer gününde de eğlenceli ve aşk dolu bir bölümle  geldi. Çiftler, Elazığ depremzedeleri için yarıştılar. Finalde kazanılan ödül para Elazığ’a bağışlandı.

---------------

GENÇ BESTECİDEN YENİ ALBÜM

Besteci kimliğiyle dikkat çeken ,farklı yorumu ile beğenilen Emrah Demiralp ; Yalan’dan isimli yeni teklisini Müzikal İşlerProduction etketi ile yayımladı.Demiralp, 2018 yılında İrem Derici’nin yorumladığı ‘Tek Tabanca ‘’ , 2017 yılında ToprakvSağlam’ın  yorumladığı ‘’Can Yarası ‘’ adlı şarkıların bestecisi, kendi yorumu ile ilk kez ‘’GüzelKadın ‘’ isimli şarkısını geçtiğimiz günlerde  dinleyici ile buluşturdu.