HABER: DİNÇER KARACALAR

Yıldırım tarafından günün anlam ve önemi için Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Metin ŞAHİN `e Tük Bayrağı işlemeli gastronomi şehri Gaziantep iline has tesbih takdim edildi.

Yıldırım, Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Metin ŞAHİN Gaziantep gaziler şehrine gelmesinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Gaziantep ilinde bir eski Taekwondo cu sporcu olarak her zaman Genel Başkanımızın yanında yer almışızdır. Gaziantepliler olarak her zaman yanındayız dedi.

Şahin ise Misafir perverliğinden dolayı Taekwondo ya gönül vermiş herkese teşekkür ederek. Gastronomi şehri Gaziantep te olmaktan sevinçli olduğunu Türk Bayrağı işlemeli tesbihten dolayı Yıldırım `a teşekkür etti.

Gaziantep Programına katılan diğer kişiler ise Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkan yardımcısı Oktay duymaz, Osmanlı Ülkü Ocakları Federasyonu STK Başkanı Ahmet Cahit Kaysı. Disiplin kurulu Başkan Yardımcısı Av. Ali sünbül, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Spor Daire Başkanı Zekeriye Efiloğlu, Şahinbey Belediyesi Spor Müdürü Erkan Çolak, İl Temsilcisi Cuma Tabur Ve Osmanlı Ülkü Ocakları Şehitkâmil ilçe Başkanı Gençler Teknik Kurulunda Hasan Hüseyin Kılınç, Şiho Mete, Mhk üyesi Mustafa Akpınar, Veysel Döşüçukura, Gaziantep Amatör Spor Kulüpleri Yönetim kurulu üyesi Mehmet Karabaş,  Gaziantep Hakem Kurul Başkanı Mecit Demir, İslahiye ilçe başkanı  Muhammed Oğuzcan ve çok sayıda Antrenörler katıldı. 

Program sonrasında ise hatıra fotoğrafı çekildiler.