Kitap Dünyası 

Bir Zamanlar Osmanlı - Beşirağa 

“…Cellatlar ellerinde Padişah fermanı ile Kızkulesi’ne geldi. Beşir, üç gündür burada endişe içinde kendisi hakkında verilecek kararı bekliyordu. Karşısında cellatları görünce bir an yaşadığı hayat gözlerinin önüne geldi. İhtişamlı saray günlerinin sonuna geldiğini anladı. Gözleri karardı, sendeledi, düşmemek için yanındaki uşağının koluna tutundu. Karşısında duran bostancı çavuş, hakkında verilmiş idam hükmünü yüzüne okudu…”

Bu roman, Osmanlı İmparatorluğu’nun 1722-1754 yılları arasında yaşamış olan son zenci Kızlarağası Beşir’in hayatının yanı sıra o dönemde yaşanan bazı olayları anlatmaktadır. Beşir’in küçük bir çocukken nasıl kaçırılıp esir olarak satıldığını, nasıl hadım edildiğini, saraya nasıl girdiğini, saray içinde nasıl yükseldiğini ve nasıl bir sonla hayatının noktalandığını bir solukta okuyacaksınız.

Osmanlı tarihinin gerçekliliğinden yola çıkılarak yazılan bu kitabı okurken, baştan sona büyük bir gerilimin içinde bulacaksınız kendinizi. Osmanlı’da çıkan isyanları, yaşanan bazı olayları ve saray entrikalarını adeta film seyreder gibi bize sunan yazar, güçlü kalemiyle de okurlarına ayrıca keyifli bir okuma vadediyor.

Sayfa Sayısı : 168

Ebat : 13,5 x 19,5

Yükselişin Kodları 

Gelişmekte olan bir ülke statüsünden çıkıp, gelişmiş bir ülke konumuna nasıl ulaşabiliriz? Sorusuna cevap arayarak hazırlanan bu eser; tarihi veriler, gelişmiş ülkelerin izledikleri yöntemler, geri kalmış ülkelerin yaptığı hatalar yorumlanarak bilimsel çerçevede kaleme alınmıştır. Ülkemizin büyümesine yol açan faktörler ile toplumun refah içinde yaşaması için siyaset, toplum ve iş dünyasının yerine getirmesi gereken görevler bu kitapta anlatılmaktadır. Ekonomik büyüme faktörleri, inovatif üretim yöntemleri, endüstri devrimi, geleceğin teknolojileri, sürdürülebilirlik, yenidünya düzeni, geleceğin iş dünyası, yetenek yönetimi, işveren markası, entelektüel sermaye, toplam kalite yönetimi, araştırma geliştirme, teknopark, patent, küresel ısınma, yenilenebilir enerji, yönetim ve liderlik gibi pek çok konunun geniş kapsamlı ele alındığı bu eser, okuyucunun hayata bakışı değiştirecektir. Bu ülkede yaşayan herkesin ülkesine karşı sorumlu olduğu gerçeği ile “ülkemin gelişmesi için ne yapabilirim?” sorusuna cevap bulmak için okuyucuyu harekete geçirecektir. Sürdürülebilir büyüme ve kalkınmanın yolunun yalın bir dille anlatıldığı bu eser Türk Ekonomisinin güçlenmesine büyük katkı sağlayacaktır

Sayfa Sayısı : 314

Ebat : 15 x 21

Müzik Dünyası 

Ünlü sanatçı NİHAT  DOĞAN ‘dan 2 bomba eser…

Ünlü sanatçı NİHAT  DOĞAN ‘dan 2 bomba eser;  Geçtiğimiz yıl ‘Çoğu Gitti Azı Kaldı’  ve  ‘Kime Güveneceksin’ eserleriyle  sevenlerinin beğenisini toplayan Doğan,  bu yılda büyük bir titizlikle hazırlanan  ‘Hep Tersine Tersine ‘ adlı eseri içinde bulunduğumuz pandemi sürecindeki sıkıntıları anlatarak, herkesin kendini içinde bulacağını dile getirip  sevenleriyle buluşturdu, bu eserinSözü ‘Hamza Dekeli’  Müziği ‘ Mehmet Aslan’  Aranjörlüğü ‘Hüseyin Arapoğlu’ Prodüktörlüğü ise Sercan Eriş’e ait…  2. Eseri   ‘Tutulup Kaldım’ın Sözü ve Müziği ‘Mevlüt Yılmaz’ Aranjörlüğü ‘Suat Aydoğan’  Klip yönetmenliği ‘Hilmi Özer’  Prodüktörlüğü ise Sercan Eriş’e ait... 2 bomba eser Nd Müzik &Eriş Productionetiketiyle tüm platformlarda yayında… 

Künye :

‘Hep Tersine Tersine’                                                           ‘Tutulup Kaldım’

Söz: Hamza Dekeli                                                               Söz ve Müzik: Mevlüt Yılmaz

Müzik: Mehmet Aslan                                                        Aranje: Suat Aydoğan

Aranje: Hüseyin Arapoğlu                                                  Klip Yönetmeni: Hilmi Özer

Yapım: ND Müzik                                                                 Yapım: ND Müzik 

Prodüksiyon ErişProduction                                              Prodüksiyon ErişProduction

Prodüktör: Sercan Eriş                                                        Prodüktör: Sercan Eriş

Türkan, “AŞK NEYDİ”

RAFET EL ROMAN GENÇ YETENEKLERE DESTEK OLMAYA DEVAM EDİYOR…

Bakü’de doğan ve 19 yıldır yaşamına Bursa’da devam eden, gelecek vadeden; genç, yetenekli, hayatındaki en büyük hedefi kendi yazıp söylediği şarkıları tüm insanlara duyurmak ve müzik severlerin beğenisine sunmak olan Türkan, “AŞK NEYDİ” şarkısı ile müzik piyasasına Merhaba demeye hazırlanıyor.  Müziğe olan tutkusu çocuk yaşlarda başlayan ve Rafet El Roman’ın şarkılarına olan sevgisi en büyük İlham kaynağı olan Türkan,  100 den fazla bestesiyle, müzik severlerin gönlünde taht kurmak için ilk single çalışmasını El Roman Müzik etiketi dinleyicilerin beğenilerine sunuyor. Aşk şarkıları ile adını çok sık duyacağımıza inanılan Türkan’ın “AŞK NEYDİ” isimli single çalışması dinleyenlerin beğenisine sunuluyor. 

CEM BEKAR “MIŞ GİBİ”

Arkası Sağlam! Cem'e tam destek... Ünlü iletişimci Özgür Aras'ın prodüktörlüğünü yaptığı 15 şarkının sözü ve müziğinde Sezen Aksu imzası bulunan “Yolculuk” adını verdiği albümüyle müzik eleştirmenleri ve ünlülerden tam not aldı... Cem Bekar‘a, en büyük destek Gülben Ergen‘den de destek geldi. Geçen hafta müzik severlerle buluşan 15 ayrı Sezen Aksu şarkısından oluşan Cem Bekar “Yolculuk” albümü ile müzik marketlerde en çok satan albüm olurken dijital platformlarda şarkıları en çok paylaşılan sanatçı oldu. Sezen Aksu'dan sonra Simge‘nin destek verdiği Cem Bekar‘a en son sosyal medyasından Gülben Ergen övgüler yağdırdı. Cem Bekar “Yolculuk” albümün de sözü ve müziği Sezen Aksu‘ya, düzenlemesinde Mehmet Bahadır Kara ve Cem Bakar imzası bulunan, Gülben Ergen'in 2006 yılında “Sade ve Sadece” adını verdiği albümünde seslendirdiği ve o yıl müzik listelerinde aylarca yerini koruyan “Mış Gibi” adlı şarkısına Can Karabulut yönetmenliğinde İstanbul'da klip çekildi.  Sosyal Medyasında Cem Bekar‘ın piyasaya çıkan CD‘sini ve “Mış Gibi” şarkısını paylaşan Gülben Ergen, bir ara şarkıyı eşlik ettiği paylaşım binlerce beğeni ve yorum aldı. Sosyal medyanın en çok konuşulan ismi Cem Bekar‘a Sezen Aksu, Simge , Gülben Ergen ve Özgür Aras ile arkası sağlam yorumu yapıldı.

ÇAĞRI KESKİN "YEDİ CÜCELER"

Müzik sektöründe uzun yıllar vokalist ve solist olarak rol alan Çağrı Keskin ilk projesi "Yedi Cüceler" ile müzikseverlerin karşısına çıkmanın heyecanını yaşıyor.

METİN AROLAT'TAN TAM DESTEK

Çağrı Keskin sözü, müziği, düzenlemesi kendisine ait olan "Yedi Cüceler'"in video klibi için, başarılı sanatçı ve aynı zamanda unutulmaz video kliplere imzasını atan Metin Arolat yönetmenliğinde kamera karşısına geçti. Metin Arolat' a sahnelerinde vokalist olarak eşlik eden Çağrı, bu video klip ile bir hayalini daha gerçekleştirdi.  Çağrı " Yedi Cüceler" den bahsederken "Kendimi bu masalda pamuk prensesi uyandıran prens olarak hayal ediyorum. Ama bu sefer hikayenin sonu farklı" dedi. Çağrı Keskin'in müzik serüveninin geniş kitlelere ulaşmayı hedeflediği başlangıcı "Yedi Cüceler" yeni nesil dinamik soundu, eğlenceli klibiyle ve söz, müzik, düzenlemesinin kendisine ait olmasının verdiği üreten müzisyen kimliğinin sinyalleriyle şimdiden listelere göz kırpıyor.

ÇAĞRI KESKİN "YEDİ CÜCELER" DMC ETİKETİYLE TÜM DİGİTAL PLATFORMLARDA YAYINDA.

YEDİ CÜCELER

Söz-Müzik: Çağrı KESKİN

Düzenleme: Çağrı KESKİN

Yönetmen: Metin AROLAT

Yapım: DMC