Ankara hava limanında, benden sonra gelecek olan akademisyen gurup arkadaşlarımı bekliyordum.. Zıkkım sigara ve Türk kahvesi vazgeçemediğim tiryakiliklerim..
Hava limanının sigara içilebilen güzel bir kafeteryasının terasında kahvem, sigaram ve gelecek arkadaşları beklemekteyim..
Yanımdaki masada yakışıklı bir beyefendi aynı ben ;) sigarası kahvesi epeyce bir uzun bakışlar attı bana… Tam sarkacak bana diye düşünürken beyefendinin telefonu çaldı..
Adam önce oldukça öfkeli konuştu telefonun diğer ucundaki bayana.. Anladığım kadarı ile eşiydi, konuşması biraz yumuşadı ve yalvarmalara dönüştü sonra. Sevgilim diyordu genç adam, canım karıcım yemin ederim ki Ankara’dayım ve kimse ile hiçbir münasebetim yok!!.. Dur bak seni ankesörlü telefondan arayayım ve kodu gör! Bana inan lütfen artık aklından çıkart şu ihanet meselesini, benim senden başkasını gözüm görmüyor.. Yemin ederim Ayşin Hanım’la aramızda hiçbir şey olmadı zaten, hepsi kuru iftira ve yalannnnnnnnnnnn… dedi ve telefonu kapattı gitti.. 
Üç beş dakika sonra yeniden döndü masasına ve yeniden karısı ile telefonda konuşuyor, benzeri cümleleri ardı arkasına sıralıyor karısına; benim dünya kadar işim gücüm var ben burada bizim rıskımız için didineyim. (arada ufak tefek küfürler de savurmayı ihmal etmiyor) sen beni bu kadar çirkin şeylerle suçla olacak şeyi mi yavrum? Elime ayağıma dolaşma bırak rahat rahat işimi gücümü yapayım aşkımmmm ;)) ve telefonu kapatıyor!!..
Haa bu arada bana da gülücükler atıyor daha doğrusu kendi başarısı karşısında gülme krizlerine giriyordur belki de..
Tam ben zavallı adam diye içimden geçiriyordum ki.. Ne kadarda çaçeron hem cinslerim var adamı işinde bile rahat bırakmıyor, Tanrı insanı böyle kadınlardan korusun ve kutsasın!! derken aman Tanrım o da ne? Genç güzel bir hatun geldi ve adamın masasına oturdu ve anında konuşmaya başladı.
- Aşkım bıktım artık!. Kaçak göçek buluşmalardan saklı gizli aşk yaşamaktan vallahi bıktım artık, yemin ederim kocamı bu kere atlatana kadar canım çıktı, herif sorgulayıp durdu nerede olacak ne zaman geleceksin?? Uff vallahi de billahi de yakalanacağız bir gün!!..
Adam gayet sakın bir şekilde cevap verdi.
- Az önce benimki aradı kalkıp kabinden aradım. Ankara kodunu görünce süt dökmüş kedi gibi oldu. Aşkım Mardin’e gidelim sen de kontörlüden ararsın içi rahat eder..
YUH BE! ;)
Selam sevgi ve saygılarımla