Ziraat Türkiye Kupası maçında Altay kırmızı kart gördüğü için Gaziantep FK karşısında yoktu.

Altay'ın yerine açıkçası Harun'un maske ile oynayacağını düşünmüştüm. Kalede Oytun'u görünce hem genç bir ismi izleyeceğimiz için sevindim, hem tecrübesizliğinden dolayı da hata yapıp kalemizde gol görebileceğimizi düşündüm. Düşündüğüm gibi 10. Dakikada Oytun'un yanlış yerde durması Gaziantep FK öne geçirdi.

Hep görerek orta açılmasını konuşup durduk. Nazım Sangare'nin Pelkas'a yaptığı asist, belki şans belki bilinçli olarak attı bilemeyiz ama harika bir gol pası oldu. 

Fenerbahçe'nin savunması belkide Süper ligin en çok hata yapan savunmasıdır. Son 2 hatadır rakibe penaltı kazandıran Tisserand acaba kendisini sorguluyormudur? Yıllarca Bundesliga da oynamış, Avrupa futbolunda isim yapmış bir futbolcuya yakışır şekilde mücadele etmemesi şaka gibi.. 

Pelkas'ın attığı ikinci gol nizami olmasına rağmen Cüneyt Çakır ve VAR ekibi golü iptal etti. Yayıncı kuruluşun yayınladığı ofsayt çizgisinde bile ofsayt yoktu. Bu iptal neye göre iptal edilir aklımız mantığımız almadı. 

Evet Fenerbahçe'nin kalecisinden golcüsüne kadar vasat. Haftalardır takımın ne oynadığı belli değil, ancak bu akşam 1 net gol ofsayt diye iptal edilirken, 2 net penaltı da verilmedi. Fenerbahçe yönetim hem bu futbola, sonra da hakem hatalarına gereken tepkiyi koymalı.