Köşe yazıma başlarken,sonuçlar  ne kadar kötü olursa olsun camiayı asla yalnız bırakmayan milyonlarca Fenerbahçe taraftarına teşekkür ederim.Alınan sonuçlar ve oynanan futbol ne kadar hoşumuza gitmese de desteklerini sahada veya saha dışında esirgemeden üstlerine düşeni yaptılar.

"Yanal'ın tüm planlarını alt üst etti."

Maça gelecek olursak,Aykut Kocaman'ın oyun anlayışını herkes gibi Ersun Yanal'da tahmin etmiş ona göre önlemler almıştı. Fenerbahçe maça istekli başladı ve öne geçmek için ilk dakikalardan itibaren hücuma dönük oyun anlayışıyla izledik. Kanatlarda Valbuena ve Moses'in aynı zamanda mücadeleye iyi başlaması pozisyon zenginliğinin oluşmasını sağladı.  Jahovic'in kırmızı kart görmesi, Fenerbahçe'nin lehine olmasını beklerken 3 dakika sonra Fofana'ın güzel golü Ersun Yanal'ın tüm planlarını alt üst etti. Sahanın en iyilerinden olan Jailson'un ilk yarı bitmeden attığı gol Fenerbahçe adına çok önemliydi.

"Skor olarak gecenin kazananı olmadı ama.."

Belki skor olarak gecenin kazananı olmadı ama sonuç olarak Aykut KocamanKadıköy deplasmanından istediğiyle Konya'ya döndü. Verilmeyen bir net penaltı veya yanlış verilen kırmızı kart dışında değinilmesi gereken  bir diğer konuysa Slimani'nin beceriksizliğidir. Geldiği günden itibaren ne mücadelesi ne skora katkısıyla aldığı parayı zerre kadar hak etmedi. Slimani kadar Comolli ve yönetiminde  payı olduğunu söylemeliyim. Ocak ayında şartları zorlayıp en az bir forvet alınmalıydı. Benzia'ın yanına gönderilmeli,Soldado'nun olmadığı maçlarda gerekirse forvette başka isimler kullanılabilir.