Ekonomik gücün liderleri aynı dünyalardan geliyorlar, aynı sosyal yapıya aitler. Birbirlerini tanıyorlar, kendilerini tanıyorlar, aynı görüşleri ve aynı ilgi alanlarını paylaşıyorlar.

Bu nedenle, gelecekteki ideal dünyanın ne olması gerektiğinin aynı vizyonunu paylaşıyorlar.
Bu nedenle, bir strateji üzerinde anlaşmaları ve kendi eylemlerini ortak küresel hedeflere göre senkronize etmeleri ve hedeflerine ulaşmaları için uygun ekonomik durumları teşvik etmeleri doğaldır:

Serbestleşme, Kamu hizmetlerinin özelleştirilmesi.

Devletlerin ekonomiden ayrılması (eğitim veya polis dahil, özel şirketler için kırılgan pazarlar haline gelmeye mahkûm)

Yer değiştirme ve küreselleşme ile sürdürülen, yüksek düzeyde bir işsizliğin korunması.
Bu, maaşlı işçilere uygulanan ekonomik baskıyı artırmakta ve bu da ücret veya çalışma koşullarını kabul etmeye hazırdır.

Sosyal yardımlar, çalışanın herhangi bir ücretle herhangi bir işi kabul etme motivasyonunu arttırmaktadır. Eğer sosyal yardımlar çok fazla olursa, istihdamın işgücü piyasasına etkili bir şekilde baskı yapmasını önlerler.
Dünyayı ve onun gerçek kurallarını anlamanın anahtarı bu ‘’Çok Gizli’’ belgesinde açıklanabilir.
Bu "sosyal programlama el kitabı", sibernetikten kaynaklanan bazı teorileri uygular. Artık ulusal hükümetlerin lideri olmayan dünya yöneticilerinin stratejilerini ve hedeflerini, ancak dünyadaki tek güç denilen ana finansal ve ekonomik ağların başkanlarını belirledi.
Yaygın olarak uygulanan, gizlenmiş fakat “neye bakacağını bilen” için açık olan bu stratejiler, toplumun radikal ve hızlandırılmış dönüşümünün temelini oluşturmaktadır.

Yumuşak Öldürme Gündemi

Bölünmek için düşman hedefleri belirleyen ve gündemini fetheten askeri savaş stratejistleri , ister insan olsun isterse ‘’insan dışı ‘’olsun, aynı savaş stratejilerini uygularlar.
Stratejileri devralma stratejisinin aynı olduğu varsayılırken, bu hedef uluslar mı, halklar mı yoksa bütün bir gezegen mi?
 Düşmanlara yerden veya havadan saldıran deneyimli askeri personel için bariz bir sonuç, yumuşak öldürme yöntemlerini uygulamak için uzun vadeli planlamanın çok daha iyi bir performans geçmişine sahip olmasıdır. Bu, özellikle istihbarat operasyonu gizli kalabildiği ve bu nedenle sert öldürme yöntemlerinden çok daha az fiziksel kaynak gerektirdiği zamandır.

Yumuşak öldürme, gizli öldürme  saldırı altında olan kişi veya kişilerin bilgisi olmadan, dezenformasyon kullanarak, kanıtları olmadan ve Psikolojik Savaş taktiklerini bilmeden öldürmek için kullanılan askeri bir yöntemdir ve düşmanları bastırmak için gizli teknolojilerin kullanılır.
Bireyler, gruplar veya tüm popülasyonlarda kullanılır, bir kişinin elektromanyetik olarak kimyasını değiştiren  ve kalabalıkların kontrolü için elektronik teknoloji önlemleri uygulamak gibi. 

Böylece fiziksel bedenin yanı sıra, elektromanyetik teknoloji ve zihin kontrolü kullanılarak boyun eğdirmek için hedeflenen grubun psikolojik ve duygusal davranışını değiştirir.

Kontrolörlerin iyi düşünülmüş uzun vadeli planlaması ile düzenli olarak uygulanan ortamdaki mevcut yumuşak öldürme önlemlerini görebilirsek, bu soykırım yöntemlerinin gizli amacını kolaylıkla geri dönerek ’’ öjenik ‘’politikaları da görebiliriz

( Öjenik ; ilk kullanımı Eflatun'a kadar gitse de, modern anlamıyla ilk olarak Sir Francis Galton tarafından ortaya atılmış, sağlıksız ceninleri ayırıp, sağlıklı ceninler yetiştirmenin yollarını arayan, bilimselliği tartışmalı bir toplumsal akım veya toplumsal felsefedir)

Hali hazırda yumuşak ölüm gündemlerinin bir örneği, halk arasında aşılar, su florlama, GDO, Chemtrails, herbisitler, ilaçlar ve diğer kimyasal biyolojik silahlar yoluyla yapılan yasal zehirlenmelerin uygulanmasıdır.
 Bu örneklerin tümü, bağışıklık, bilinç ve zeka faktörlerini uzun vadede radikal biçimde bozmak üzere tasarlanmış olan vücudun, Beyin, CNS ve DNA Sinyallerinin elektromanyetik frekansını ve kimyasını değiştirir.



Nüfusun çoğunluğu, en temel ve en temel insani gereksinimlerini karşılamaya çalışan yüksek stres yükü altındadır.
Sonuç olarak bir çok insan bu temel insani ihtiyaçlarını karşılamaya çalışırken dışarıdan istilaya uğradığını ( yumuşak öldürme metotlarını) anlayamaz.

Kalp temelli ve ruh bağlantılı insanlar, kendilerini olumlu düşünce ve davranışlara yönlendiren ve bütüncül, etik ve iyi bir doğanın ruhsal temellerini oluşturmalarına yardımcı olan bir iç vicdanına sahiptir. Bu nedenle, birçok kalp temelli insan, insanlığa karşı suçları gizlemek için tasarlanan psikolojik savaş taktiklerini ve zihin kontrol stratejilerini kullanan küresel egemenlik gündemlerinin genel bakışını tanıyamaz.
 

Güç tacirleri, başkalarından istediklerini elde etmek için geniş manipülasyon ve psikolojik savaş stratejileri kullanmaktadır. Zorlama ve korkutma, enerji ve kaynakları sömürmek için temel araçlar olarak kullanırlar.

Yeryüzündeki güç yapılarını ele geçiren avcı akılların manipülasyon taktiklerini ve stratejilerini daha iyi anlamak için, çevrede insanlığa karşı suç olarak yürütülen savaş stratejilerini tanımlamak ve tanımak önemlidir. 
Karmaşık medya manipülasyonları ve parçala-yok et saptırma taktikleri içinde gizlenen insanlığa karşı suçları tanımlayan, strateji belirleyicileri tanımlayabilir miyiz?

Gerçeği araştırmaya ve insan ırkına ve dünyaya kasıtlı olarak zarar vermek ve yok etmek için düzenli olarak planlanan insan karşıtı gündemler olduğunu kabul etmeye istekli miyiz?
 Hem insan hem de insanlık dışı güç tacirlerinin arkasındaki, insanlığı satmayı seçen motivasyonlar ne olurdu?
 

Bilinçsizce başkalarına verdikleri zararı önemsemeyen yırtıcı insanları ödüllendiren, yozlaşmış güç yapıları tarafından kullanılan parçala ve yok et taktikleriyle bilinçsizce anlaşmayı durdurmak için , onları eylemde görmek ve daha büyük amaçlarını anlamak zorundayız.

Onlar rakiplerini ve algılanan düşmanlarını yok etmek amacıyla önemli bir silah olan
 psiko-duygusal savaş manipülasyonu taktiğini kullanıyorlar.

Taktik, ortak bir şekilde Denetçi grubuna karşı birleştirilmişlerse, kendi kurallarına karşı çıkabilecek ve güçleriyle mücadele edebilecek ortak hedefleri veya ortak hedefleri olan insanların nüfusunu veya gruplarını bölmektir. Çatışmalar oluşturma gündemleri gizli ve gizli olabilir veya herhangi bir örgüt veya grubun, milletin veya bölgenin herhangi bir türünün ele geçirilmesi veya infiltrasyonu için kullanılan bölme ve ele geçirme stratejileri hakkında bilgili olduğunda tamamen açık olabilir. 
(İnfiltrasyon; bir hücre veya doku içine onun doğal bir bölümü olmayan madde, hücre veya kanser hücrelerinin girmesi)

 Parçala ve yok et, yırtıcı taktikleri hemen hemen her yerde, materyalist, gerçek yaşam biçiminde var olan negatif ego zihin kontrolünde görülebilir. 



Bu, yaşam karşıtı dürtülerin ve toplumun Denetleyici Sütunlarına sızan değerlerin uzun vadeli biçimlendirmesini yansıtır. 
Böylece, toplumdaki birçok kişinin bilinçdışı davranışına ve dürtüsüne indirgenir.

Bu yapı hedefi veya düşmanı bastırmak için uygulanan üç temele sahiptir:

Kontrol mekanizmasına meydan okuyabilecek, güçlü ittifaklar ve birleşme oluşumunu önlemek için karşı gruplar arasında bölünmeleri, çatışmaları ve kaosu teşvik etmek.

Ne kadar ahlaka aykırı, insanlık dışı veya etik dışı olursa olsun, başkalarına kesinlikle hükmetmek için Denetleyici hedefleri veya iş birliği yapmaya ve katılmaya istekli olan yırtıcı insanları teşvik etmek ve ağır bir şekilde ödüllendirmek.

Denetleyiciye tehdit oluşturabilecek güçlü insanlar veya gruplar arasında şiddet veya savaş başlatmak için güvensizliği, düşmanlığı ve nefreti teşvik etmek.

Bir toplumdan istediğimiz enerji ve güç kaynaklarını elde etmek için, iyi düşünülmüş bir strateji ile gizlice manipüle etmek gerekmektedir.

Dünya tarihinde gerçekte ne olduğuna dair en fazla bilgiye, zekaya ve bilinçli farkındalığa sahip olanlar en stratejik üstünlüğe sahip olacaklar. 
Olayların veya doğru bilginin farkındalığına erişimi olmayanlar, bunun yerine yanlış izlenim ve yanılsamalara inanmak için manipüle edilerek ve aldatılarak büyük bir dezavantaja sahip olacaklardır.

Gerçeğin bilgisi güçtür.