Evet sevgili okuyucular, Önce VATAN Gazetemiz yedinci yaşına girdi.

Bu zorlu mücadelede, bizi yalnız bırakmayan siz değerli okuyucularımıza sonsuz teşekkürler.

Bir avuç cesur yürekle çıktığımız yayın hayatı mücadelemiz, her zorluğa rağmen kararlılıkla devam edecektir. Günden güne büyüyen yazı ailemiz, Türk Milleti'nin birliğine ve beraberliğine yürekten inanmış, elit bir kadrodan oluşmaktadır.

Geride bıraktığımız altı yılda bize destek olan, bizi yalnız bırakmayan yazı ailemizden belli başlı isimler: Rauf DENKTAŞ, Dr.Tamer KUMKALE, Hüseyin DAYI, M.Kemal SALLI, Suat GÜN, Yrd.Doç Dr.Gamze KONA, Mustafa AKKOCA, Levent ÖZADAM, Em. Tümg. Cumhur EVCİL, Hümeyra TURAN, Dr. Ferman DEMİRKOL, Levon Panos DABAĞYAN, Dr. A. Nilay EVCİL, Selçuk MARUFLU, Abdullah KILIÇ, İsmail İŞCAN, Mehmet Şadi POLAT, Murat TAŞDEMİRCİ, Doç. Dr. Alaeddin YALÇINKAYA, Mehmet Z.ÖZTÜRK, Hasan MACİT, Doç. Dr. Mehmet YÜCE, Mehmet Gökhan GÖKTAN, Dr. Nazlı Rânâ GÜREL, Kemal ABDULLAHOĞLU, Prof.Dr. Ahmet ULUSOY, Süleyman DOĞAN, Muhsin BOZKURT, Prof.Dr Erdal KEREY, Emk. Alb. İlhan ÇİLOĞLU.

VATAN TELEVİZYONU

Sevgili okuyucularımız, Bildiğiniz gibi Vatan Televizyonumuz beş aydır yayın hayatında. Günlük bir gazeteyi sürdürmenin güçlüğünün yanına daha zor bir işi, televizyonculuğu ilave ettik. Allah yardımcımız olsun. Televizyonun kurulması pahalı bir yatırım. Yaşatılabilmesi ise daha da zor bir uğraş. Ülkemizde etkin ve yaygın medya, maalesef "mütareke" basını durumunda. Gençlerimiz mütareke basınının ne anlama geldiğini bilemeyebilir. Kısaca ona değinelim. İstanbul düşmanlarca işgal edilince, Atatürk ve arkadaşları Anadolu'ya geçip, milli mücadeleyi başlatmışlardı. Milli mücadeleye şiddetle karşı çıkan, Amerika'nın veya İngiltere'nin mandalığını (sömürgesi olmayı) şiddetle savunan odaklar vardı. Bu fikirleri savunan bir İstanbul basını vardı maalesef ki. İşte o basına mütareke basını adı verilmişti. Şimdi de ülke çıkarlarına karşı, küreselleşmeyi, AB'yi ve ABD'nin çıkarlarını savunan, güçlü ve tekel oluşturmuş basın kuruluşları mevcuttur. Böyle bir ortamda, "ULUSAL BİRLİĞİMİZİN SESİ" sloganı ile yola çıkan VATAN TV'ye tüm yurtseverlerimizin destek vermesini ve sahip çıkmasını bekliyorum. Nice yıllara diyor, sizleri saygı ile selâmlıyorum.