Büyük Komutan Atatürk’ümüzün Türk çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan dünyada tek çocuk bayramıdır. 23 Nisan Atatürk’ümüzün Türk çocuklarına armağan ettiği değeri çok büyük bir bayramdır. 23 Nisan, Atatürk’çü tüm Türk çocuklarına Kutlu Olsun..

SEÇİM ATMOSFERİNE GİRDİK:

Ülkemiz 13 yıldır okyanusta fırtınayla boğuşan gemi gibi cumhuriyet ışıklarıyla hayat bulacağı 8 Haziran’da varacağı aydınlık dolu kıtaya doğru gidiyor.. Halkın temennisi de bu genel seçimlerde cumhuriyetçilerin kazanmasından yanadır. Ülkemizin aydınlık yarınları açısından şarttır ve kaçınılmazdır. Ülkemiz bu kaoslardan ancak demokrasiye ve insan haklarına değer veren bir anlayışla Atatürk ilkeleri doğrultusunda olan bir partinin iktidar olması ile bu girdaptan kurtulabilir. 

İKTİDARLARIN HİZMETİ HALKINA VE EMEKLİLERİNE VERDİĞİ DEĞERLE ÖLÇÜLÜR:

CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na ve yıllar önce de Başbakan Tansu Çiller’e emeklilerin durumu ile ilgili bir öneri sunmuştum. Çalışan emeklilerin maaşlarından kesilen destek priminin kaldırılması ve Dini Bayramlarda tam olmasa bile hiç olmazsa yarımşar maaş ikramiye verilmesini önermiştim.  Geçtiğimiz genel seçimlerde bu öneri dosyamı Kılıçdaroğlu’na Maltepe’de sunmuştum ve kendileri bu önerimi Maltepe meydanında binlerce kişiye duyurmuş bunun takipçisi olacağını da beyan etmişti. Bu önerimin gerçekleşmesi ülkemizdeki tüm emeklilerimize bir nebzede olsa fayda sağlar diye düşünüyorum, tabi emeklilerimizin aldıkları maaşlarının da günümüzdeki hayat pahalılığına göre de düzenlenmesi şarttır. Refah düzeyi yüksek, huzurlu ve adaletli bir ülkede! hizmet eden, iktidarlar halkına, esnafına, çiftçisine, memuruna, işçisine, öğrencisine, gençlerine, sanayicisine ve emeklilerine ve en önemlisi de sanatçısına, çevresine doğasına verdiği değerle ölçülür. Eğer bir gazeteci olarak fikir ve öneriler üretebiliyor, halkımıza fayda sağlamaya çalışıyorsak ne mutlu bizlere

BU SEÇİM CUMHURİYETİMİZ İÇİN ÇOK ÖNEMLİDİR:

8 Haziran’da Atamızın Samsun’dan başlattığı ve ülkemize yaydığı kurtuluş ateşinin yakıldığı, cumhuriyet’in aydınlık güneşini halkımız yeniden büyük umut ve özlemle bekliyor. 

Ne Mutlu Türk’üm Diyebilene.