Gerek işsiz arkadaşlara, gerek ihtiyaç sahibi ailelere zor zamanlarda Manisalının iyi ve kötü gün dostu olmaya devam ediyor. Yaptığı çalışmalar ile gün geçtikçe Ülkücü işçiler ailesinin genişletmekte. Göreve geldikleri ilk günden bu günlere ve eminim ki ilerleyen yıllarda da yardımlarını yapmaya devam edeceklerdir.

Ülkücü İşçiler Manisa İl başkanımız Murat Öner ile yaptığımız röportaj da; Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana Manisa Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren birçok fabrikada işsiz ağabeylerimize ve kardeşlerimize iş sahasında fabrika patronları ile görüşmelerimiz sonucunda 3786 kişiye istihdam sağladık. Manisa merkeze yakın mahallerimize ve ilçelerimize servis çıkarılması için verdiğimiz uğraşlar sonucunda 1290 kişiye çeşitli fabrikalarda istihdam sağladık. Ülkücü işçiler ilçe başkanlarımız ve yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte yeni iş sahaları ve İşe ihtiyacı olan vatandaşlarımıza yardım etme çabalarımız sürecektir.

Gün geçtikçe yeni projelerimiz ve hizmetlerimiz ile Manisalı vatandaşlarımızın yanında yer almaya gönül verdik.

Bir umutta sen ol! Projemiz ile yola çıktığımız Ramazan yardım paketlerimiz kampanyamızda geçen sene 100 koli, bu sene Manisa Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanlarımızın, Milletvekillerimizin, milletvekili adaylarımızın, MHP Manisa İl Başkanlığının, Ülkü Ocakları Manisa İl Başkanlığının, hayırsever işadamlarının ve hayırsever vatandaşlarımızın destekleri ile 1500’ün üstünde ilk etapta ramazan yardım kolilerimizi ramazan ayının ilk haftasında  ihtiyaç sahiplerimize  dağıtmaya başlayacağız.

 İki yıl önce soma maden faciasında şehit olan işçi kardeşlerimizin ailelerini ramazan boyunca görüşmeler sonucunda, anlaştığımız bir otel kapsamında Soma Ülkücü İşçiler İlçe Başkanımız, Yönetim kurulu, MHP Soma İlçe Başkanımız ve yöneticilerimizin çalışmaları ile tatile göndermeyi ve ihtiyaçlarında yardımcı olmaya gayret edeceğiz.

Ramazan ayı süresince ilk etapta hayırsever ailelerimizin destekleri ile Ülkücü İşçiler Manisa İl Başkanlığımız önünde iftar hayırlarımız ve her sene olduğu gibi bu senede ramazan ayının 27 gecesine gelen Kadir gecesinde geniş çaplı tüm Manisalı halkımızın da katılacağı büyük bir iftar programı ve programlarımız ile Ramazan hayırlarımızı sonlandıracağız...

Bir umutta sen ol! Projemiz ile ramazan yardım paketlerimizi bu sene 7000 aileye dağıtacağız. Mevla’m emeği geçen ve geçecek olan her kulundan razı olsun inşallah. Şimdiden Türk İslâm âleminin mübarek ramazan ayı hayırlara vesile olmasını dilerim.

Veren el alan elden üstündür

Hayırsever iş adamlarımızı ve vatandaşlarımızı bir umutta sen ol ramazan yardım paketlerimize destek olmalarını davet ediyorum dedi.

Yardımda bulunmak isteyenler: Murat Öner: 0507 613 60 96 ve Halit Okar: 0507 112 95 19 nolu telefonlardan ulaşabilirler.

Bizde Manisa ülkücü işçiler il başkanımız Sayın Murat Öner ve yönetimine teşekkür ediyoruz. Hizmetlerinde Allah yar ve yardımcıları olsun...

Röportaj: MHP İl Başkan Vekili Erkan Öztürk

Haber / Hasret Dilek Delier