NECATİ KURNAZ
BURSA/VHA- Mustafakemalpaşa Belediyesi, Lalaşahin Mahallesi pazar yeri ve Fevzi Dede Mahallesi spor sahasının yeni çatıyla kaplanarak, sokak hayvanları rehabilitasyon merkezine de ek olarak yavru barınağı yapılması için harekete geçti.
Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, çelik çatı kaplaması, yenileme ve hayvan barınağı çatısının ihalesini alan BMA İnşaat, San. Tic. Ltd. Şti. ile sözleşme imzaladı.
Üç tesisin çelik çatı ile kaplanarak, modernize edileceğini belirten Başkan Kurtulan, ihale bedelinin 85.674.00 TL olduğunu, çalışmaların ise 60 iş günü içinde tamamlanacağını belirtti.
Başkan Kurtulan; “Esnafımız bizden, özellikle Lalaşahin Mahallesi’nde bulunan ve ilçemizin 3. büyük pazar yeri olan alanın yenilenmesini talep etmişti. Geçtiğimiz yıllarda bu bölgede çalışmalar yürüttük. Pazar yeri üstünü şimdi çelik çatı ile daha güçlü hale getireceğiz. Fevzi Dede Mahallesi’ndeki spor tesisini de tamamlayarak, iyi bir donanımla hizmete sunacağız. Sokak Hayvanları Merkezi’ne de ek olarak yavru barınağı inşaatını başlattık. Bu üç tesisimizde güzel bir şekilde yenilenecek” dedi.