Günümüzde oldukça trend olmuş sürgülü cam kapılar, modern ve şık görünüşleri iler tüm dikkatleri üzerine toplamaktadır. Aynı zaman da sürgülü kapılar oldukça kullanışlıdır. Firmamız,  siz müşterilerimize sunmuş olduğumuz modern çeşitli seçeneklerimiz ile kısa bir süre içerisinde dikkat çekmeyi başarmıştır. İstediğiniz mekânda gönül rahatlığı ile kullanabileceğiniz sürgülü cam kapı, kolay bir şekilde sağa ve sola hareket etmektedir. Hiçbir çaba sarf etmeden kolay bir şekilde bakımını yapabilirsiniz. Sürgülü cam kapılar, diğer kapılara göre oldukça farklı olduğundan bakım yapmadan uzun zaman boyunca kullanmanızı sağlamaktadır. Sürgülü cam kapılar,  bütün işlemlerden çıktıktan sonra birkaç dayanıklılık testinden geçmektedir. Bu testlerden başarı ile geçen kapılar, siz müşterilerimize sunulmaktadır. Farklı mekanizma ve modelde sunulmakta olan bu cam kapılar, mekânlarınıza oldukça şıklık yaratmaktadır. Daha fazla model ve çeşitlerimize bakma isterseniz http://www.camkapilar.net  adresine giriş yapmanız yeterli olacaktır.

Sürgülü Cam Kapı Özellikleri

Herkes tarafından kullanılmakta olan sürgülü cam kapılar, 2 farklı modelde üretilmektedir. Gizli sistem ve boru tipi olarak sunulmaktadır. Boru tipi cam sisteminde,  boru şeklinde sürme sistemi gibi aparatları görebilirsiniz. Fakat gizli sistemde yalnızca dekoratif bir kutu görürsünüz. Boru tipi, gizli sisteme göre daha küçük ve daha hafif ölçeklerde ki sürme cam kapı için uygulanabilmektedir. Gizli sistemin taşıma gücü daha fazladır. 2 modelde de oldukça kullanışlıdır. Güvenlik emniyet anahtarı sayesinde, kapılar oynamaz ve yerinden çıkmazlar. Sola ve sağa konulmuş olan stoperler, kapının hızlı bir şekilde kapatılması söz konusu olduğunda anında emniyeti oluşturarak istenilen genişlikten daha fazla açılmasını engellemektedir. Paslanmaz tekerlek ve sürme sistemi, tek parmağınız ile hareket ettirme imkânı sunmaktadır. Birbirlerinden farklı oldukça fazla film, ister kumlama, isterseniz de 3 kat cam şeklinde de uygulanabilmektedir.

Sürgülü Cam Fiyatları

Kapıların modelli bir şekilde olması, demonte ya da montaj dâhil olması ve patlatma olması gibi birçok özelliklerin fiyatları doğal olarak değişmektedir. Cam kapı olabildiğince modern ve şık görünümleri ile yapılarınız da ki geçiş noktalarında oldukça farklı bir atmosfer katmaktadır. Modern ve şık görünümlerinin yanı sıra kolay ve pratik kullanımları da sizi oldukça şaşırtabilecek gelmiştir.