İSTANBUL - Şişli'de hırsızlık amacıyla girdikleri markette görevliyi bıçakla yaralayıp depoya kilitleyen 2 şüpheli, kasadaki paranın az olduğunu görünce bir süre müşterilere satış yaparak aldıkları paralarla kaçtı. İş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedilen şüpheliler yakalandı. 

Şişli'deki bir markete gelen 2 kişi, kasiyer M.B'yi tehdit ederek kasadaki paraları vermesini istedi. Şüpheliler, direnen M.B'yi bıçakla kolundan hafif yaralayarak depoya kilitledi.

Kasadaki paranın az olduğunu gören 2 şüpheli, bu sırada markete gelen müşterilere satış yaptı. Şüpheliler, daha sonra aldıkları paralarla olay yerinden kaçtı. 

Depodan kendi imkanlarıyla çıkan kasiyer M.B'nin haber vermesi üzerine olay yerine gelen Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, iş yerinin güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. Görüntülerin incelenmesi sonucu, şüphelilerden birinin aynı sokakta başka bir mağazada geçen yıl bir süre çalıştıktan sonra ayrılan İ.M. olduğunu belirlendi. Polis ekipleri, İ.M. ile diğer şüpheli O.G'yi yakaladı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne sevk edilen şüpheliler tutuklandı.