MEHMET BABAR
IĞDIR/VHA- AK Parti Iğdır Belediye Başkan adayı Av. Mustafa Buluş, Doğu Anadolu Bölgesi’nin Çukurovası, Küçük Adanası olarak adlandırılan Iğdır’ı cennete çevireceğini söyledi.
BULUŞ’A BÜYÜK İLGİ
Seçim çalışmalarına başlayan AK Parti Belediye Başkan Adayı Av. Mustafa Buluş, Iğdır’lı esnafı teker teker ziyaret ederek sorunlarını dinliyor. Buluş, başkan seçilmesi halinde Iğdır’ı doğunun Parisi haline getireceğini dile getirdi. Av. Mustafa Buluş, esnaf ziyaretleri esnasında zaman zaman sokakta vatandaşların sevgi gösterisi ile karşılaşıyor.
IĞDIRLILARA SÖZ VERDİ
 Vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinleyen Buluş, Allah’ın bu görevi nasip etmesiyle birlikte kendileriyle tüm sıkıntıların da sona erdireceklerinin sözünü verdi. Iğdır’ın her köşe bucağını hizmete doyacağını ifade eden Buluş, hizmetin vatandaşın en doğal hakkı olduğunu belirtti. 
Kentin her mahallesinin, her noktasında yaşayanları hizmete mahrum bırakmaya hiç kimsenin hakkının olmadığını sözlerine ekleyen Mustafa Buluş, ‘“Gittiğimiz her yerde ziyaret ettiğimiz her esnafımız, büyük bir memnuniyetle ve ilgi alakayla karşılaşıyoruz. Halkımızın bize göstermiş olduğu sıcakkanlılık, ilgi alaka bizleri son derece mutlu ediyor. Vatandaşlarımızla bütünleşmiş durumdayız. Onların güvenini ve takdirini kazanmak gurur vericidir. İnşallah 30 Mart 2014 seçimlerinden sonra tüm halkımıza hizmettin en güzelini sunarak Iğdır’ımızı hasretini duyduğu hizmetlere kavuşturacağız” diye konuştu.