MUĞLA - Marmaris'te evlenen çift, düğün fotoğraflarını su altında çektirdi. 

Öğrenci değişimi kapsamında gittikleri  İsveç'in Stockholm kentinde tanışan İstanbul Bilgi Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat Bölümü öğrencisi 22 yaşındaki Güney Köse ve Almanya'daki bir üniversitede biyoloji bölümünde eğitim gören 25 yaşındaki Alman Rachel Mendelin evlenmeye karar verdi. Nikahın ardından daha önce de birlikte tatil yaptıkları Marmaris'e yeniden gelen çift, bu mutlu anlarını su altında ölümsüzleştirmek istedi. 

Sabah saatlerinde Marmaris Yat Liman'ından bir dalış okulunun teknesine binerek denize açılan çift, dalış eğitmenlerini gözetiminde tüple daldı. Uzun süre su altında kalan yeni evlin çiftin düğün fotoğrafları dalış eğitmeni Engin Hınçer tarafından çekildi. 

İlginç bir anı olarak kalması için bu tür bir yöntem seçtiklerini vurgulayan çift, daha önce tatil yaptıkları Marmaris'ten çok etkilendiklerini ve düğün fotoğrafları için de burayı tercih ettiklerini kaydetti.  

Hırçer ise daha önce su altında evlilik teklifi yapılmasına şahit olduğunu ancak ilk defa su altında düğün fotoğrafı çekimi yaptığını ifade etti.