ŞANLIURFA

Alınan bilgiye göre, Ceylanpınar Devlet Hastanesindeki ilk müdahalenin ardından Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen baba Şükrü Kahraman (43) kurtarılamadı.

Ceylanpınar Devlet Hastanesindeki ilk müdahalenin ardından Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen Mehmet (12) ve Ahmet Kahraman'ın (23) tedavisi sürüyor. Kardeşlerin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

 Öte yandan, olaya tepki gösteren bir grup, önce hastane önünde toplandı, daha sonra kaymakamlık binasına yürüdü. Kaymakamlık önünde bir süre oturma eylemi yapan gruptakiler, Cumhuriyet ve Gazi Caddesi'ndeki yürüyüşün ardından yeniden Kaymakamlık önüne geldi. Bu sırada polis, "dağılın" uyarısını dikkate almayan protestoculara biber gazı ve TOMA ile müdahale etti. Gruptaki bazı kişilerin de polise taş attığı görüldü.

MOBESE kameralarına da zarar veren gruptakiler, bazı noktalarda barikat kurdu. Polis ekiplerinin müdahalesi sonucu, göstericiler büyük oranda ara sokaklara dağıldı.

Bu arada, olaylar sırasında görev yapan AA kameramanı Halil Fidan'ın koluna taş isabet etti. Hafif şekilde yaralanan Fidan'ın kullandığı kamera da düşerek zarar gördü.