FUNDA ÖZDEMİR
İSTANBUL/VHA- Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Ortaçeşme Merkez Camii Kütüphanesi’nde mahallenin ileri gelenleri ve gençlerle buluştu. Samimi bir havada geçen toplantıda Başkan Çelikbilek gençlerin sorularını yanıtladı.
İstanbul’un, Türkiye’nin ve Dünya’nın en güzel şehri; Beykoz’un da İstanbul’un en güzel ilçesi olduğunu ifade eden Başkan Çelikbilek, 5 yıllık belediye başkanlığı döneminde gençlere yönelik yaptığı hizmetleri değerlendirdi.
Her Hizmet, Geleceğe Bir Yatırım
Beykoz’da sunulan hizmetlerin, aynı zamanda Beykoz’un geleceğine yapılan yatırımlar olduğunu belirten Başkan Çelikbilek: “5 yılda Beykoz’a 4 üniversite kazandırdık. 25 bin öğrencimize eğitim desteği sağladık. Beykoz’da çocuk ve gençlerin güzel vakit geçirebilmesi için park sayımızı 119’a çıkardık. 53 okula park ve bahçeler hizmeti götürdük. Siz daha çok okuyun diye 20 bin eserlik bir kütüphane kurduk. Yaz ve kış spor okullarında 18 branşta 8 bin 500 öğrencimize eğitim verdik. Gençlerimizin daha donanımlı olması için birçok branşta kurslar açtık. En çok övündüğümüz başarımız ise ailelerinizin yıllardır çözülemeyen mülkiyet sorununu çözmemizdir. Sizin de sorununuz olmasın diye 2B’li arazilerin tapularını dağıtmaya başladık’’ dedi. 
Gelecekte gençleri çok güzel bir Beykoz’un beklediğini ifade eden Başkan Yücel Çelikbilek gençlerden, çok okumalarını, çok çalışmalarını ve Türkiye’yi ileride daha güzel bir ülke haline getirmek için çok gayret göstermelerini istedi.