AYDIN

Yılbaşı özel çekilişinde 50 milyon liralık büyük ikramiyenin isabet ettiği 2 biletin satıldığı Aydın'da bir muhtar, anons yaparak vatandaşlardan biletlerini iyice kontrol etmesini istedi.

Büyük ikramiye kazanan talihlilerden birinin Sandıklı mahallesinde ikamet ettiği söylentileri üzerine mahallenin muhtarı Fazlı Kurşunlu, bilgilendirme anonsu yaptı. 

Yeni yıla milyoner olarak giren kişiye, mahalleye yardım etme çağrısı da yapan Kurşunlu, anonsunda şu ifadeleri kullandı:

"Milli Piyango 12 milyon 500 bin liralık ikramiyenin mahallemize çıktığını duyduk. Vatandaşlar biletlerini iyice kontrol etmeden atmasın. Her kime çıktıysa hayırlı olsun. Bana çıksaydı, yol, okul, cami, su gibi halkın ortak kullanım alanlarına katkıda bulunur, fakir fukaraya yardım ederdim. Çıkan paranın hayır işlerinde kullanılmasını diliyorum."

 Büyük ikramiye kazanan vatandaşın kendisini saklamasının normal olduğunu da belirten Kurşunlu, paranın sahibine hayırlı olmasını temenni etti.

Milli Piyango'nun 31 Aralık yılbaşı özel çekilişinde 50 milyon liralık büyük ikramiye, "2692160" numaralı çeyrek bilete isabet etmişti. Büyük ikramiyeye ait numaraların bulunduğu biletlerin ikisinin Aydın'da, diğerleri de Niğde ve Ankara'da satıldığı açıklanmıştı.

 

Milli Piyango’nun Yılbaşı Özel Çekilişi'nde çeyrek bilete çıkan büyük ikramiyesinin isabet ettiği Aydın'da sevinç yaşanıyor.

Büyük ikramiyenin kentte satılan iki bilete isabet ettiği Aydın'da, talihlilerin kim olduğunu merak edilirken, piyango bileti satıcıları, birbiri ardına açıklama yaparak, "şanslı" bileti kendisinin sattığını iddia ediyor.

Aydın'da "2692160" numaralı bileti satan bayi ve kimin aldığı henüz bilinmiyor. Ancak Aydınlılar kentlerinde bu bileti alarak yeni yıla milyoner olarak giren talihlilerin ortaya çıkmasını sabırsızlıkla bekliyor.

Kent merkezinde faaliyet gösteren ve yılbaşında piyango bileti satan büfe sahibi Ersin Öcal, büyük ikramiye kazanan biletleri satan bayilerin henüz resmi olarak açıklanmadığını ancak "şanslı bileti" kendilerinin satmış olabileceğini söyledi.

Vatandaşların büyük ikramiyeyi kimin kazandığını kendilerine sorduğunu belirten Öcal, "Talihliye hayırlı olmasını diliyorum. Parayı iyi değerlendirip yardıma muhtaç insanlara da katkı sağlamasını tavsiye ediyorum. Ayrıca Aydın'ın şansının artmasından dolayı memnuniyet duyuyorum" dedi.

Seyyar bayii: "Bana ev alırsa çok mutlu olurum"

Seyyar bayilik yapan ablası adına piyango bileti satan Enver Göktepe ise yılbaşı öncesinde toplam 10 bin bilet sattığını, bunların arasında büyük ikramiye kazananın da bulunduğunu iddia etti.

Göktepe, "İnşallah çıkan arkadaş beni de görür. Evim yok. Bana ev alırsa çok mutlu olurum. Kendisine sağlıklı, mutlu yıllar dilerim" ifadelerini kullandı.

Vatandaşlar merak içerisinde

Büyük ikramiye çıkan 2 biletin satıldığı Aydın'da vatandaşları, talihlilerin merakı sardı.

 Yılbaşı öncesi satın aldığı çeyrek bilete amorti çıktığını söyleyen İhsan Koç, "Büyük ikramiyelerden ikisinin Aydın'a çıktığını duyunca çok heyecanlandım. 'Keşke bana çıksaydı' dedim. Ama olmadı. En azından paramı kurtardım. Büyük ikramiye çıkan kişiye de hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Bir çok vatandaş da bilet satıcılarına Aydın'ın 2 talihlisinin kim olduğunu sorarak meraklarını gidermeye çalıştı.