HABER: YAĞMUR TANYILDIZ

Başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Alp Korkmaz gibi isimlerin oynadığı Arka Sokaklar dizisinin önemli isimlerinden olan Arka Sokakla'da Özgür Ozan’ın canlandırdığı Hüsnü Çoban karakteri vuruluyor! Girilen bir çatışmada vurulan Hüsnü Çoban başkomiser olmasının ardından çıktığı ilk operasyonda vuruluyor ve herkes telaş içinde hastaneye koşuyor! Özgür Ozan, uzun zamandır oynadığı dizi olan Arka Sokaklar'dan ayrılıyor mu?

ÖZGÜR OZAN KİMDİR?

Özgür Ozan, 1966 doğumlu Bolu Türk sinema, tiyatro ve dizi oyuncusudur. İlk, orta ve liseyi Ankara Cumhuriyet Lisesi'nde tamamladı. Mezun olduktan sonra amatör tiyatrolarda çalıştı. İzmir Devlet Tiyatrosu, İzmir Çocuk Tiyatrosu ve Uluslararası Tiyatro Topluluğu'nda çeşitli oyunlarda rol aldı. 1985 yılına kadar profesyonel olarak basketbol oynadı. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü'nü bitirdi. Bursa Devlet Tiyatrosu'nda oyunlarda rol aldı. İstanbul Pınar Çocuk Tiyatrosu'nda görev yaptı. Çocuklar Duymasın adlı dizide canlandırdığı, hafif kılıbık Selami karakteri ile tanınır hale geldi. Halen Kanal D'de yayınlanan Arka Sokaklar dizisinde Komiser Hüsnü rolünü canlandırmaktadır. Özgür Ozan evli ve bir çocuk babasıdır.

OYNADIĞI FİLM VE DİZİLER
Arka Sokaklar 2006-
Çocuklar Duymasın 2002-2005
Umut Yolcuları 2010
Sonsuz
Acemi Cadı 2008
Deli Duran
Reyting Hamdi
En Son Babalar Duyar
Hırsızın Oğlu
Kadın Terzisi
Zülküf ile Zarife
Örümcek
Sibel
Yanlış Saksının Çiçeği
Gurbetçiler
Deli Duran
Çocuklar Ne Olacak 2004
Çiçek Taksi
Tatlı Kaçıklar
Ruhsar


Kanal D’nin sevilen dizisi Arka Sokaklar’ın yeni bölüm fragmanı sosyal medyayı yerinden oynattı. Özgür Ozan’ın hayat verdiği Hüsnü Çoban karakterinin vurulduğu anlar, izleyiciyi üzdü.

Hüsnü Çoban’ın öldüğünü düşünen hayranları Facebook’ta ‘cenaze etkinliği’ sayfası oluşturdu.

Kısa süre içinde 25 bin kişiye ulaşan ‘cenaze etkinliği’ sayfası şu günlerde en çok konuşulan haberler arasında yer alıyor…