ADANA  - Kozan ilçesinde 20 yıl önce evlenen 5 çocuklu Sinan-Meral Doğantemur çifti, maddi imkansızlıktan erteledikleri düğünlerini yapmanın mutluluğunu yaşadı.

Doğantemur çiftinin Tavşantepe Mahallesi'ndeki bir salonda yapılan düğün töreninde, çiftin oğulları Mücahit (19), Ömer (16), Emin (14), Fatih (11) ve Ali Hamza (8), babalarının sağdıcı oldu.

Sinan Doğantemur (40), AA muhabirine, piyanist şantörlükle ailesini geçirdiğini belirterek, "Eşim, düğünlerde çalıştığım zamanlar bazen yanıma gelir, gelinlere hayranlıkla bakardı. Eşimi kaçırarak evlenmiştik. Sosyal ve ekonomik durum elvermediği için bugüne kadar düğün yapamadık. Bu sürede 5 çocuk büyüttük. Yıllar geçti. Eşimin gelinlik giymesi gerektiğini düşündüm. Ben de damatlık giymek istedim. Bize destek veren çocuklarımız düğünde sağdıcım da oldu. Çok mutlu olduk" dedi.

Meral Doğantemur da (39), gelinlik giyme hayalini gerçekleştirdiği ve düğünlerini çocukları da gördüğü için mutlu olduğunu belirtti.

Çiftin en büyük oğlu Mücahit Doğantemur ise anne ve babasının büyük bir aşkla birbirlerini sevdiğini ifade ederek, "Babamla annemin düğününe şahit olduk. Bu her çocuğa nasip olmaz. Evlendiklerinde düğün yapamamışlar. Aile dostlarımızın öncülüğü ve bizim desteğimizle gecikmiş düğünü yaptılar. Onların mutluluğunu görmek, paylaşmak bizi de çok mutlu etti. Sağdıçları olmak istedik, kabul ettiler" diye konuştu.

Düğünde gelinin eline kına da yakıldı.