Geçen Pazar günü Saadet Partisi'nin Çağlayan-Şişli Meydanında yaptığı ABD karşıtı miting, malum basında pek yer bulamadı.

Mütareke basını bu mitinge neden yer vermedi?

20 bin kişiden fazla insanın katıldığı ve 'Irak'ta kentlerin kana bulandığı katliamları lanetleyen bu mitinge ABD yalakaları pek yer vermediler.

Şu ülkenin düştüğü durumu idrak edebiliyor musunuz?

F tipi cezaevlerini protesto eden 50-100 kişilik kalabalıkları TV ve gazetelerin bir nolu haberi yapan ve çok geniş yer veren bu malum basın, ABD'li dostları üzülmesin diye Türk Halkının sesini kesmeyi yeğlemektedir.

Ülkemizin pek çok yerinde ulusal davalarımıza ve insanlık onurunu ilgilendiren konularla ilgili yapılan protesto gösterilerine, bu boyalı basın sayfalarında yer vermiyor!?

Güneş balçıkla sıvanmaz ve yarasalar ışıktan ne kadar kaçarlarsa kaçsınlar er geç gerçeklerle karşı karşıya geleceklerdir.

Ülkem insanı susmuş, pusmuş!?

ABD'nin ve cinayet ortaklarının katliamlarına seyirci kalıyoruz!? Bu insanlık dramını protesto etmezsek, bir gün sıra bize de gelebilir.

Bölücüler ve hainler, ulusal duruşumuz karşısında tedirginlik duyuyorlar ve gazetemizin pek çok yerde satışını engelliyorlar.

Bu ülkeyi sevenlere ve herkesi kardeş bilenlere sesleniyorum. Gazetemizin okunması ve okutulması yönünde çabalarınızı bekliyorum.

Gerçeğin sesi olan Önce VATAN'ın tanıtılması ve dostlarınızın da okunması yönünde gayret sarf ediniz.

Bu vatan hepimizin ve ulusal davalarımıza sahip çıkmazsak, bu vatan elimizden sabun gibi kayıp gidecek.

Sürgünde var olma mücadelesi veren Arafat ülkesine gidemiyordu ve o yıllarda Denktaş'a dert yanıyordu. "Siz şükredin, sizin bir ülkeniz var" diyordu. Para her şey değildir. Özgürlüğünüzün ve ülkenizin değerini iyi bilin.

Millet olma vasfımız Batı tarafından yok farz ediliyor ve tartışmaya açılıyor.

Milletimiz yok farz edilince, vatanımız da yok farz edilecektir.

Sahip olduğumuz şeylerin kıymetini iyi bilmeliyiz. Sonra eyvah para etmez!

"Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol."

Mevlana