Ünlü Müzisyen Hüsnü Şenlendirici’nin kardeşi olan Volkan Şenlendirici ile en bilinmeyenleri konuştuk


Müzisyen Aileden gelen yönünüzü herkes tarafından bilinmekte peki sanata nasıl başladınız biraz sizi tanıyalım?

02.09.1980 Yılında Bergamada doğdum 1982 yılında istanbula Taşındık  Müzik Eğitim Hayatıma  Pera Güzel sanatları Üniversitesinde Müzik ve iş dersi aldım. Öncelikle müzisyen bir ailede doğmak en önemli şansım olsa gerek...

ve böyle bir ailede doğunca müzik ve sanatla çocuk yaşlarda tanışıyorsunuz herkesin bildiği gibi  Dedem ve babamı Ergün Şenlendirici gibi bende müzik ve çalgılarla büyüdüm.

Müziğin bebekliğinizden beri kulaklarınızda nini namelerini duymak bile ruhumun hayatımın hep bir parçası haline geldi çocuklu yaşlarda böyle yetenğimin sanırm genlerimden gelen yeteneğin bir parçası olduğunu anladım.Birgün herşeyden vazgeçebilirim ama müzikden asla.

 

Çok memnun olduk. Hobileriniz ve sizi tanımlayacak özelliklerinizi de bilmek isteriz.

En büyük büyük hobim ve mutlu olduğum şey seyahat etmek ve işim gereği bunu çok fazla yapıyorum zatan onun haricindede müzik spor ve kitap okumayı severim Kendimi Geliştirmeyi çok seven birisiyim zaman zaman kendimi dinlemek için  için yanlızlığıma çekilir ve dostlarıma yemek yapar sonrada paketler onlara gönderim. evcimen oluşum en büyük özelliğim.

 

En büyük hayaliniz ve gerçekleştirmek istediğiniz projeleriniz nelerdir?

Nasipse önümüzdeki yaz başı için bir albüm hazırlıyoruz şu anki tüm heycanım ve hayalim bu en iyisi olması için çok çalıştık farklı suprizlerle sevenlerimizin karşısında olacağız..

 

Kaç Tane Albümünüz var

Şu ana kadar bir çok ismin sahnesinde çalışmasında onlara eşlik ettim örneğin Rafet elroman  Nazan öncel gibi kendimde yıllardır sahne yapıyorum bu yaz başı hazırladığımız albüm benim ilk albümüm olacak 2017 yılının yaz mevsiminde büyük bir çıkış yapacağım çok  güzel  şarkılarımız var  sizinde bildiğiniz gibi Hüsnü şenlendirici abimle Hayata Geçicek bir TV projemiz var oda supriz olsun.

 

Duygusal kimliğiniz herkes tarafından bilinmekte AŞK Sizin Hayatınızda Ne Anlam İfade etmekte ?

Aşk hayatın ta kendisidir yani anneye duyulan aşk çocuğumuza duyduğumuz aşk gibi 

tabiki ikili insan ilişkisi olarak ele alındığında aşk üretmek ve yaşamak için olmazsa olmazımızdır :) Belkide Aşkı Yaşayış Tarzım günümüzün klasik aşk ilişkilerine hiç benzemez

 

Yakın zamanda Yurtdışı sahne planlarınız var mı?

Uzun yurt dışı turneleri yaptığımız eve hicaz adlı bir gurıbumuz  var biraz ara vermiştik ama tekrar başlıyoruz bir avrupa Turnelerimiz olacak  web sitemizden ve tüm sosyal medya hesaplarından bize ulaşabilcek tüm sevenlerimiz sizin aracılığınız ile bunları da duyurmak isterim.

 

Sevenlerinize Neler Söylemek istersiniz?

Bende onları seviyorum