İzmirde sıcak havanın altında oynanan mücadelede her iki takımı ve maçı izlemeye gelen taraftarları epey zorladı. Fenerbahçe sezona 3 puanla başlama parolasıyla çıktığı mücadelede, Göztepe karşısında Volkan Demirel'in "Şovu" yüzünden 1 puanı zor kurtardı.

"Kocaman Güvenini Kaybetmiştir."

Taraflı/tarafsız Fenerbahçe maçlarını izleyen herkesin gördüğü, Volkan Demirel'in formsuzluğunu teknik direktör Aykut Kocaman'ın farkına vardığını ve kendisine olan "Kocaman" inancını Göztepe maçında kaybettiğini düşünüyorum. Carlos Kameni oynadığı maçlarda,Volkan Demirel'e göre daha başarılı olmasına ve Volkan Demirel'in bu kadar formsuzluğuna rağmen neden ilk 11'de olmadığını mutlaka kendi kendine soruyordur.

"Fenerbahçe'nin En İyisi"

Geldiği günden itibaren mücadelesiyle,hırsıyla ve yaptığı asistleriyle hep övgüyle bahsettiğimiz Valbuena,Göztepe karşısında da takımının attığı ikinci golün asistini yaptı. Yaşına rağmen çalışkanlığı,mücadelesi ve skora katkılarıyla zaman zaman eleştirdiğimiz Ozan ve Salih gibi gençlere taş çıkaran Valbuena bu sezona damga vuracağına inanıyorum.

"Topal & Josef İkilisi Bitiyor."

Mehmet Ekici ve Guilaino'nun kadroya girmesiyle birlikte Mehmet Topal & Josef ikilisini uzun süre izleyeceğimizi düşünmüyorum.Geçen sezon merkez orta saha sıkıntısı çeken, hatta bir çok puanı sırf bu yüzden kaybeden Fenerbahçe, Ekici ve Guilaino ile bu açığı kapatacaktır.

"Vardar ve Trabzonspor Maçında Rotasyon."

17 Ağustos'ta Makedonya'da Vardar deplasmanın ardından, 20 Ağustos'ta Trabzonspor'u Kadıköy'de konuk edecek olan Fenerbahçe'nin kadro rotasyonu yapacağını düşünüyorum. Volkan Demirel'in yerine Carlos Kameni'nin, Josef veya Topal'ın yerine Guilaino'nun Forvette ise Van Persie'nin yerine Soldado'nun oynama ihtimali yüksek.Bu değişikliklerin takıma olumlu yansıyarak Trabzonspor karşısında kazananın Fenerbahçe olacağını düşünüyorum.