Çok şey söylemek istersin yitip gidenin ardından ama sözcükler düğümlenir boğazında.. Bağırmak istersin de sesin çıkmaz. Kalırsın öylece acıyla, yitirilen her değerle dünya da değişir bizim için.  Bambaşka bir mekân olur.  Zamanın acımasız akışı içinde yalnız hissederiz kendimizi. Seni hiç unutmayacağım Vedat ağabeycim!  ''Allah iyilerle buluştursun'' sözünün her gün daha çok anlam kazandığı bu dünyada yanımızda olsaydın keşke..

Hani bize ennnnn mutlu sabahlar yazışın vardı ya.. İşte o enlerine çok ihtiyacımız var.. O enn içten ennn güzel dileklerine.. EN ENNN’lerine ve en  çokta sana daha çok ihtiyacımız var..  Ailenin, eşinin, çocuklarının, kardeşlerinin, dostlarının, arkadaşlarının, yolların, doğanın ve senin değiminle en ennnnnn sevimli canlıların, kedi, köpeklerin..  Kısacası hepimizin senin sevgine ve  ennnn güzel günaydınlarına, ennnn iyi akşamlarına, daha çok ama çok ihtiyacımız vardı.

Bilmem bizi görüyor musun? Bizler bıraktığın gibi hatta daha beteriz aslında.. En ennnn sahtelikler, en ennnn yalanlar, ennnn dolanlar, ennnn karmaşık günlerdeyiz ve eennn yalnızlardayız.. Bugün deprem oldu Manisa’da.. İzmir’de hissetti.  Ya sen hissetin mi acaba oralarda? Yine bize dedin mi ennnnn ennn geçmiş olsunlar.. Yarın İzmir’de en anlamlı etkinlik var. Keşke sen de gelebilseydin ennnnn güzel sohbetlerini eder, en güzel yol hikâyelerini anlatırdın. İki lafın belini kırardık dostlarla..

Ennn güzel insanın ‘’ Doğum gününü yani senin doğduğun günü ve Mustafa Kemal ATATÜRK’ün çocuklara armağan ettiği en güzel gün 23 Nisan’da minik yüzleri güldürmek için en güzel hediyeni sen de verirdin.’’

Ah! Be ağabeyim apansızsa bizleri bırakıp gittin. Hem de ennnn uzaklara..  Seni ; ben kardeşin Hasret ve motosikletçi dostların çok özlüyor..  Doğum günün kutlu olsun!  Ennnn güzel yürekli ağabeyim  ‘’VEDAT AKYÜREK’’ İyi ki doğdun, iyi ki seni tanıdık.. Ennnn güzel dualarımız seninle. Ennnn ışıklar içinde uy.  Ennn sevgi ve saygıyla...