Medya Dünyası 

Vay Babam Vay Galasına Fatma Gündüz Damgası 

Yönetmen Oyuncu Fatma Gündüz geçtiğimiz günlerde İstanbul'a yerleşti. Bugüne kadar çok özel projelerde yer alan yönetmenliğin yanı sıra uluslar arası projelerde oyunculuk yapan Gündüz İstanbul'da yaşamaya başladığı günlerde birbirinden çekici pozlarıyla da dikkat çekmişti. Basında ve sosyal medyada ilgi odağı olan güzel oyuncu geçtiğimiz gün oyuncu arkadaşı Onur Yaprakçı'ya destek için son filmi Vay Babam Vay'ın Galasına katıldı. Yönetmenliğini Gökhan Arı'nın üstlendiği projede Onur Yaprakçı'nın yanı sıra usta oyuncular Altan Erkekli ve Füsün Demirel'de rol alıyor. Fatma Gündüz Galada şıklığı ve güzelliğiyle de dikkat çekti. Galada basın mensuplarının da sorularını yanıtlayan Gündüz önümüzdeki günlerde sürpriz projelerle izleyicilerin karşısına çıkacağını belirtti.

Kanal 7 ekranlarında yeni heyecan: Bahar Kapıda

Bahar Gelir, yepyeni bir programla Kanal 7’de sevenlerinin karşısına çıktı. Yemeğinden kültürüne, eğlencesinden hüznüne, hasatından pazarına, vakitli vakitsiz Anadolu’nun her köşesinden meraklı ve keyifli sohbetler  ‘’Bahar Kapıda’’ programıyla Kanal 7’de…İnsanın içinde yaşadığı, yaşattığı her şeye, her yere yolculuk yaptıran keyifli bir program, Bahar Gelir’in sunumu ile Kanal 7 izleyicisiyle buluşuyor. Yaşadığı bölgenin havasından suyuna, yemeğinden kıyafetine, kültüründen duygusuna merak edip her şeyi soran Bahar Gelir, bağda bahçede, dağda tarlada karşınıza çıkıyor. Kimi zaman yediğiyle içtiğiyle, kimi zaman ise hissettiğiyle gerçek insan hikayelerine yolculuk yaptıracak yeni gezi programı Bahar Kapıda yaz ekranlarını şenlendiriyor. Anadolu’nun her köşesinden meraklı ve keyifli sohbetler ‘Bahar Kapıda’ programıyla Pazar 12:00’de Kanal 7 ekranlarında…

Müzik Dünyası 

Ebru POLAT – Herkese Günaydın

Hazmedemeyenlere Soda, Hava Çok Sıcak, 5 Karat ve Çıngıraklı şarkılarıyla izlenmeleri milyonları aşan Ebru Polat, 2021 yazında yeni şarkısı “Herkese Günaydın” ile plajlara iniyor. Ebru Polat, sözlerini kendi yazdığı “Herkese Günaydın” ile bu yaza da damgasını vurmaya hazırlanıyor. Şarkının bestesi Pınar Çubukçu’ya, düzenlemesi ise Caner Tepecik’e ait. Ferit Çetinkaya’nın yönetmenliğinde çekilen “Herkese Günaydın” klibi, şarkının ritmik enerjisine uygun görüntüler ile izleyenleri kısa bir yaz tatiline çıkarıyor. “Herkese Günaydın” 16 Temmuz’da sanatçının youtube kanalı Ebru Polat TV’de ve tüm dijital platformlarda yayında!  Ebru POLAT – Herkese Günaydın

Söz: Ebru Polat

Müzik: Pınar Çubukçu

Düzenleme: Caner Tepecik

GİZEM KARA/ERAY YEŞİLIRMAK KALDI MI BAŞKA BİR YOL YAYINDA!

Eray Yeşilırmak ve Gizem Kara'nın ortak çalışması "Kaldı Mı Başka Bir Yol?"

Youtube ve tüm dijital platformlardan müzikseverlerle buluştu.

Eray Yeşilırmak ve Gizem Kara’nın ortak çalışması “Kaldı Mı Başka Bir Yol?” Kemal Aslan Müzik etiketiyle tüm dijital platformlardan müzikseverlerle buluştu. Söz ve müziği Atakan Usal’a ait şarkının aranjesi Esad Fidan tarafından yapıldı. Şarkının klip yönetmenliğini ise Erkan Nas üstlendi.

Yıllar sonra single heyecanı...Serpil Benay’dan Yazık 

Artık küsüp gitmek yok! 80 'li ve 90 ‘lı yıllara damga vurmuş Gece Kulüplerinin kraliçesi Serpil Benay, uzun yılların ardından Sezen Aksu imzalı 'Yazık' isimli şarkısını müzikseverlerin beğenisine sundu...  Yapımcı, müzik adamı Aykut Gürel ve iletişimci Özgür Aras'la bir araya gelen Serpil Benay, ilk kez single çıkarttığını belirterek, çok heyecanlı olduğunu dile getirdi.  1982 yılında Köşk Gazinosunda Zeki Müren'in kadrosunda sahne alarak adını duyuran, başta Maksim Gazinosu olmak üzere birçok mekanda solistlik yaparak, “gece kulüpleri kraliçesi” olarak adını neonlara yazdıran 1985’te çıkardığı ilk albümünün ardından sahnelerde olduğu kadar başrol oyuncusu olarak 13 sinema filmi ile Yeşilçam’da da başarısını ispatlayan sonrasında Bodrum‘da yaşamaya başlayan Serpil Benay, 'Bundan sonra müziğe küsüp gitmek yok. Büyük hata yapmışım. Bu muhteşem şarkıyı severek okudum umarım müzikseverlerinde hoşuna gider. Meleklerim Sezen Aksu, Aykut Gürel ve Özgür Aras'a teşekkür ederim' diye duygularını dile getirdi.  Serpil Benay yeni projesi için Sefa Gürsoy’un objektiflerine pozlar verirken ve yıllar sonra Erkan Nas’ın kamerasının karşısına geçerek Sezen Aksu imzalı şarkısı için klip çekti.

‘YANIYORUM’  DEMENİN TAM ZAMANI

Dj-F ONE feat  AKMAN ‘YANIYORUM’

Türkiye’nin İlk Olarak Dijital Platformlarında Çıkış Yapan tek İsmi AKMAN, Dj F-One ile Feat Çalışması ‘YANIYORUM’  ile Yakmaya Başladı.  2000’li Yılların Başlangıcından İtibaren Türk Müzik Endüstrisinde Yerini Alan AKMAN, Dünden Bugüne Müzik Listelerinde Ki Yerini Başarılı Şekilde Korumaya Devam Ediyor. 2021 Yılının Yaz Aylarında Sevenleri İle Buluşturduğu ‘YANIYORUM’ İsimli Single Çalışması İle Çıkış Yaptığı İlk Günden İtibaren Müzik Listelerinde Ki Yerini Korumaya Devam Ederken, ‘YANIYORUM’ İsimli Çalışması ile Bir Çok Dijital Platformda Liste Başı Olarak Yerini Korumayı sürdürüyor. Prodüktörlüğünü Ve Yapımcılığını Akman’nın Üstlendiği Tekli Çalışmasının Söz Ve Müziği AKMAN’a ait olurken, ‘YANIYORUM’ Adlı Single Çalışmasında, Türkiye’nin Ve Avrupanın Ünlü DJ’i ‘Dj F-ONE’ (Fatih Türköz) Projede Aranjör olarak Akman’a Eşlik Etti.  ‘YANIYORUM’un Klip Yönetmenliğini Avrupanın Son Zamanlarda Parlayan Yönetmenlerinden Birisi Olan ‘Hassani Production’ Gerçekleştirdi. Klip Çalışması için Ülke Olarak Hollanda’yı Tercih Eden Akman, Hollanda’nın Üç Farklı Şehirinde Shiedam, Rotterdam, Kijkduin  Klip Çekimlerini 15 Kişilik ekip ile İki Gün Süren Çekimlerinin Ardından Tamamlanarak Müzik Severler ile Buluştu. 

Yapım Şirketi : Akman Records

Prodüktör : Akman

Menajerlik: Uğur Kılıç 

Radyo Pr : Meral Ağır 

Haber Pr : Selçuk Aka 

Sosyal Medya : İbrahim Turan 

Akman Records Proje Sorumlusu : Gizem Saklı

Akman Records Proje Asistanı : Kevin Long 

Klip Yönetmeni : Hassani Production 

Söz: Akman  (osman kurnaz)

Müzik : Akman (osman kurnaz)

Stüdyo: Akman Records

Aranjör : Dj F- One & Chaidez

Mix: Chaidez

Mastering:Chaidez

Final Control: Akman Records 

NİL “DİSKOTEK” E DAVET EDİYOR

Uzun pandemi sürecinden sonra Nil Karaibrahimgil yeni şarkısı Diskotek'le insanların içindeki diskoyu uyandıracak. Sözü kendisine müziği ise yine Nil Karaibrahimgil’le Ezgi Özkan’a ait Diskotek’in düzenlemesi Ezgi Özkan’a ait. 16 Temmuz'da tüm dijital platformlarda yerini alacak olan Diskotek pandeminin“ışıklarını kapattığı” diskoları eğlenmeye çok ihtiyacımız olduğu bu günlerde, yeniden canlandıracak. Nil Diskotek’le ilgili olarak “Şarkiyı niye yazdığımı hiç bir zaman bilmiyorum. Plan programla olmuyor benim şarkılarım bir anda içimden geldi. Belki de bunca karantina günü sonrası içimdeki diskoteği hatırlatmak istedim kendime. Dim-tıs var içimizde. Ona dans edebiliriz umudunu vermek istiyorum” dedi.

Nil Karaibrahimgil yepyeni şarkısı Diskotek’le  16 Temmuz’da tüm digital platformlardaki yerini alıyor.

SAKİLER AŞIĞIN KADERİ

Sakiler “AŞIĞIN KADERİ”  tüm dijital platformlarda yayında. 

Dünyadan Uzak isimli şarkılarıyla büyük başarı yakalayan, hemen ardından yayınladıkları Adımız Ayyaş, Selamı Var ile de 

müzikseverlerin beğenisini kazanan Sakiler'in  yeni teklileri "Aşığın Kaderi" yayınlandı. 

Söz ve müziği Sinan Kaynakçı'ya ait olan şarkının düzenlemesi Sakiler'e ait. 

Sakiler, yeni şarkıları ‘Aşığın Kaderi’nin klip çekimi için 566 kilometre yol yaptı. Bir konser hikayesinin anlatıldığı video çekimleri İstanbul’da başlayıp, Alaçatı sokaklarında sona erdi. 

Söz-Müzik: Sinan Kaynakçı 

Düzenleme : Sakiler 

Yapım: Zeyn Music

MERVE ÖZBEY YERLE YEKSAN 

2 YIL ARADAN SONRA MUHTEŞEM DÖNÜŞ!

Türk pop müziğinin güçlü sesi Merve Özbey, 2 yıl aradan sonra yeni single çalışması ‘Yerle Yeksan’la sevenleriyle yeniden buluştu. 2019 yılında çıkardığı ‘Devran’ albümündeki şarkılarla geçtiğimiz 2 yıla damga vuran ve zirveden inmeyen Özbey, ‘Yerle Yeksan’la 2021’de de zirveye aday. 

"HER KADIN GÜÇLÜDÜR"

2 yıl aranın ardından dinleyicilerle buluşmanın heyecanını yaşayan Özbey, “Yerle Yeksan' acılarla güçlenen kadınların hikayesini anlatıyor. Kadının bu gücünü şarkının klibinde de göreceğiz. Her kadın güçlüdür. Önemli olan bu gücün farkında olmak” dedi. Söz ve müziğine Can Tosun’un imza attığı şarkının düzenlemesini Celil Yavuz yaptı. Gülşen Aybaba'nın yönetmen koltuğunda oturduğu klip, Kemerburgaz Orion Stüdyoları’nda çekildi. ‘Yerle Yeksan’ bugün(16.07.2021) DMC etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini aldı.