Bu haftaya geçen hafta yer veremediğim Valentino Haute Couture’nin 2021-2022 sonbahar, kış sezonun muhteşem, etkileyici, görkemli defilesiyle başlayalım.

Venedik’te şehrin tarihi bir mekan olan Gaggiandre’nin Su kanalı üzerinde muhteşem bir görsel ve müzik ile birlikte harika bir defile gerçekleştirdi.

Bende Amerika’da canlı yayın üzerinden izledim. Çok keyifli bir yerde, müzik eşliğinde, çok keyifli bir defileydi. Çok beğendim. Tamamen bir renk cümbüşüydü.

Nasıl severim canlı renkleri bilirsiniz. Dolayısıyla çok heyecanlandım ve her modeli olmasa da, kullanılan tüm renkleri çok sevdim. Tüy detayları da çok iyiydi, farklı renk ve hava katmıştı.

Pierpaolo Piccioli çok güzel, çok şık, yine her zamanki gibi çok renkli, çok hacimli tasarımlar üretmiş. Nasıl da güzel olmuş. Dikiş kalitesi, her şeyi ile muhteşemdi. Tüm çalışanların, üretenlerin eline, emeğine sağlık.

Ben yine sizlerle en beğendiğim renkleri ve tasarımları paylaştım.

Cannes Film Festivali’nde Ödüller Sahiplerini Buldu, Festivalin Son Fotoğrafları…

Leonie Hanne Yine mi Muhteşem!

Cannes film Festivali’nin son gecesi olan kapanış gecesin de kırmızı halı da Leonie.

Gerçekten bu kadar mı iyi olur. Her kostümle mi iyi olur. Evet olmuş. Hatta muhteşem olmuş. Yine çok güzel bir Georges Hobeıka marka tasarımı ışıltılı elbisesi ile,  hafif makyaj ve toplu saçları ile çok çok iyi görünüyor.

Tebrikler, bravo Leonie…

Kalpten Rosamund Pike…

Cannes Film Festivali kapanış gecesin de kırmızı halı da kırmızı bir Chiristian Dior marka elbise ile görüyoruz. Kendisini Netflix’te bir dizi de ve bir filmde izlemiştim. Çok başarılı bir oyuncu. Tabi senaryolar da çok iyiydi. Ama Rosamund’un oyunculuğu da çok çok başarılı idi. Kırmızı halı da ise Dior elbisesini çok beğendim. Bence mat kırmızı renk ruj kullansalarmış çok başka görünürdü emin olun. Ama genel olarak çok şık, çok hoş kalp şeklinde olan bir tasarımla, sade düz fön saçıyla çok iyi, çok başarılı, çok güzel. Bu elbise altına ayakkabı seçimini ise hiç sevmedim.

Julia Robert’ın Güzel Kızı…

Julia Roberts’ın kızı 16 yaşında ki kızı Hazel Moder, yönetmen olan babası Danny Moder’e destek olmak için Cannes Film Festivali kırmızı halıdalar.

Çok tatlı, çok şirin değil mi? Baba çok şık, karizmatik, Hazel ise hem çok tatlı, çok güzel, elbisesi de çok yaşına uygun, şık, tatlı ve çok güzel.

Noel Capri Berry Çok mu Şık?

Kesinlikle… Çok hoş. Rengi muhteşem. Tasarım çok iyi. Çok gösterişli. Mücevherleri de çok gösterişli ve uyumlu. E daha ne olsun.

Sevdim…

Bütünüyle çok şık…

Sharen Stone Final Gecesinde.


Ahh yaşına göre nasıl güzel. Sizce de öyle değil mi? Ne güzel yaş almış.

Yine Cannes Film Festivali final gecesin de kırmızı halı da Dolce Gabbana marka elbisesi ve Chopard marka takıları ile çok şık, çok hoş, kusursuz görünüyor.

Sharen Stone çok iyi.

Ajda Pekkan Her Zaman Mükemmel. 

Ajda Pekkan pandemi sonrası ilk yurtdışı konserini Belarus’ta verdi. Ülkenin başkenti Minsk’deki Double Tree By Hilton Otel’de sahneye çıkmış. Gecede yaklaşık iki saat sahnede kalmış. Kostümünü de Cihan Nacar yapmış. Çok şık ve çok hoş görünüyor. Süper Starımız Ajda Pekkan’ın zaten her zaman bir tarzı vardır. Bu tarzda ona çok yakışmış. Çok ihtişamlı, özel ve gösterişli bir kostüm tercih edilmiş.

Ebru Gündeş Çok Şık…

Bayram sahneleri devam ediyor tabii ki. Bodrum’da sahne almış.

Çok hoş, çok ışıltılı, çok pırıltılı, farklı ve çok özel bir straplez, tulum tercih etmiş. Ona çok yakışmış. Saçı, makyajı da çok iyi olmuş. Genel olarak çok iyi görünüyor. Kesinlikle kulaklara hitap ederken, şıklığıyla da göz kamaştırmış.

Sibel Can Nur Yerlitaş Kostümü İle…

Daha önce Nur Yerlitaş’ın Sibel Can için tasarladığı kostüm ile tekrar Antalya Sueno otel de sahneye çıkacak. Ben bu tasarımı çok şık buldum. O modeli, rengin güzelliği, işçilik, o işlemeler, kuş tüyleri çok şık, çok. Çok hoş, çok başarılı. Bu tasarım ile Sibel Can’ı çok şık, çok güzel gördüm. Çok ta yakışmış. Tabi Nur Yerlitaş çok başarılı bir modacı idi. Yeri doldurulamayacak bir modacı. Allah’tan rahmet dileyerek, mekanı cennet olsun diyoruz.

Çok Başarılı Bir Hande Yener…

Hande Yener’de

Çeşme Alaçatı’da sahne almış.

Yine bir Hande Yener tarzı, klasiği diyebiliriz. Çok güzel olmuş. Saçındaki bol taşlı aksesuar, ışıltılı büstiyeri, şortu, ışıltılı çorabı ve kırmızı ruju ona çok yakışmış.

Benim tarzım olmasa da, bu hafta çok beğendim Hande Yener’i.

Bir de Uluslararası Kuzey Kıbrıs Kültür Ve Spor Festivali’nde konser vermiş.

Burada ki kostümü de çok renkli, çok şık. En azından farklı. Sahne için de çok göz alıcı ve uygun. Gayet başarılı.

Sadece ayakkabılarını biraz kaba buldum o kadar.

Bir de yakın geçmiş zaman da bir rahatsızlık ve operasyon geçirmiş. Çok geçmiş olsun dileklerimizi iletmek isteriz.

Haftaya görüşmek üzere…

Çok Sevgiler, Selam ve Saygılarımla…

Nur TÜRKŞEN