Atatürk; Vatanımızı, Şanlı Bayrağımızı daima el üstünde tutmuş, bize demokrasiyi, birlik ve beraberliği, kardeşliği, barışı, adaleti, modern yaşantıyı, aydın düşünce yolunu simgeleyen bir liderdir.

Ata’mızın İzinde Yürüyeceğiz

Sevgili Atam: Bu vatan ile milleti kendinle beraber daha da anlamlı kılmaya belki ömrün yetmedi. Ancak bir ömre sığamayacak kadar sevgiyi, emeği, şefkati, hoşgörülülüğü ve daha nice güzellikler bıraktın. Bugün kendi başıma kararlarımı verebiliyorsam; bu millete öğretmiş olduğun hür irade, eşitlik ve ilkelerin sayesindedir. Seni içimizde yaşattığımız gibi; çocuklara, gençlere, kısaca senden sonra gelen ve gelecek olan bütün milletine bıraktığın aydın düşünce yollarında da yürümeye devam edeceğiz.

Ata’mıza Müteşekkiriz

Öncelikle ben gibi, bütün kadınlarımızın yaşam kalitesine vesile olan; kendine, milletine olan sonsuz güveni ve inancıyla bizlere bu cennet vatanı, bu toprakları kazandıran; bu milleti ileri görüşlülüğe yönlendiren; hürriyete, bağımsızlığa, hak ve eşitliğe, daha iyi bir eğitime, ekonomiye değer katan; bunca çabasıyla, sarf ettiğiyle milletimize daha iyi bir gelecek sunan, bu günlere gelmemize rehber olan Ata’mıza ne kadar teşekkür etsek azdır.

Ruhun Şad Olsun Ata’m