Henüz daha yangınlar tam bitmemişken, şimdi de seller.

Bu yaşadıklarımız Allah’ın bizlere bir mesajıdır. Dikkat edelim. İnsanca, insancıl, doğru, dürüst, etik yaşayalım. Yoksa başımıza gelenler bunlarla bitmez.

‘’Bu Hayat Senin, Sen Nasıl İstersen’’ isimli kitabım da genişçe bir yer verip, bu konuları yazıp anlatmıştım.

Bu yaşadıklarımız kıyamet alametleri, kıyamet zamanını da biz insanların insanlara, hayvanlara, doğaya yaşattığı iyilikler ya da kötülükler belirler. İyi insanlar çok olsaydı, kötülükler artmasaydı, ne güzel yaşayıp gidiyorduk dünyada. O kadar çok kötü olan insanlar arttı ki maalesef alametler de arttı. İsterseniz kitabım da uzun uzun anlattım. Bakabilirsiniz. Hem biraz da bir şeyler okumuş oluruz. Sosyal medya da yaşamaktan artık kitap okuma rakamları da iyice düştü. Okumak lazım, öğrenmek lazım.

Yüce Allah ülkemizi,  tüm dünyayı korusun.

Lady Gaga’nın Yeni Sinema Filmi Geliyor…

Film afişi yayınlandı. Lady Gaga, Gucci ailesinin hayatını anlatacak filmde başrol olarak oynayacak. House Of Gucci adlı filmi, ahh nasıl merakla bekliyorum. Çekimler bitti. Fragmanı da yayınlandı. Film 24 Kasım 2021’de seyircisiyle buluşması planlanıyor. 

Afiş çok merak uyandırıcı.

Bence sadece ben değil, herkes çok merak ediyor ve bekliyor. 

Yılın en merak edilen yapımı.

House Of Gucci…

Yayınlansa da izlesek…

Ayy David Beckham…

David tek şey söylesem, olmamış, acilen eski saç rengine dön.

Lütfen, hatta please!

Sibel Can Kuğu Gibi.

Sibel Can pandemi dolayısıyla iki yıl gibi uzun bir aradan sonra Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava’da sahne almış.

Çok güzel, fresh görünüyor. Saçlarını kestirmiş. Çok yakışmış. İki kostüm kullanmış.

Bu beyaz kostümünü çokkk sevdim.

Adeta bir kuğu gibi.

Çok şık, çok asil görünüyor. Sadece elbisenin boyu 2 cm uzun olmalı ve ayakkabılarını tam kapatmalıydı diye düşünüyorum.

Kostümü ise siyah renk bir elbise giyinmiş. Bu kostümü de çok güzel ve çok özenli. Ona da çok yakışmış.

Ben her iki elbisesini de çok sevdim.

Çok özenli, çok şık, çok hoş, çok zarif…

Haklısın Nurgül Yeşilçay.

Kuaförden çıkarken görüntülenmiş. Saçlarını biraz sarı balyaj yaptırmış. Kuaförde de 6 saat kalmış ve çıkarken esmerlerin sarışın olması yasaklanmalı, sabahtan beri kuafördeyim, demiş.

Maalesef ki evet. Bende uzun yıllardır bir platin sarı saç kullanıcısı olarak çok zor olduğunu, çok zaman aldığını, çok bakım yapmak gerektiğini söyleyebilirim.

Nurgül Yeşilçay  haklı bir serzenişte bulunmuş. Tam da diyecektim ki keşke sarı yapmasaymış, öğrendim ki bir sinema filmi için mecburen boyatmış. Ona her zaman ki kendi saç rengi çok yakışıyor. Filmden sonra eski haline dönmesi hepimizi çok mutlu eder.

İster misiniz?  Bergen’in hayatını anlatacak filmde Bergen’i oynasın.

Biraz andırmış sanki.

Belki de, Hadi hayırlısı…

Bu Sefer Olmamış, Hande Yener.

Hande en iyi popçu ödülünü almak için, bir ödül törenine katılmış. Ama ben bu görüntüyü maalesef ki sevmiyorum. Hadi sahne de kullanıyorsunuz, neyse de, ödül almak için gittiğin bir yerde sahneye çıkıp ödül alacaksanız, bu kadarı da hoş değil, özenli değil, hatta güzel değil.

Hatta ve hatta özensiz ve uygun değil. Ucuz da duruyor. Saçını da, makyajını da sevmedim, botlar da pek olmamış, arkadan görüntüsü de hiç hoş değil. Marjinal görünmek istiyor olabilirsiniz ama biraz daha dikkat edip size ne yakışıyor, ona da bakmak lazım. Ödül töreni için daha özenli bir kostüm olmasını isterdim. Neyse, Ben sevmedim.

Kibariye Ve Masa Örtüsü.

Kibariye, Kuşadası’nda bir otelde sahne almış. Rüzgar nedeniyle arada etekleri uçuşmuş. Eşi Ali beyin bu durumdan rahatsız olması üzerine masanın üzerinden örtüyü kaptığı gibi Kibariye’nin beline masa örtüsünü bağlatmış.

Sanırım Kibariye biraz da kilo almış. Keşke sahneye çıkarken kendine ve fiziğine uygun bir sahne kostümü giyseymiş. Hiç böyle bir sorun da, garson görüntüsü de olmazdı, oluşmazdı.

Acilen Kibariye’nin sahne için kostüm tasarımcı, stylinge ihtiyacı var. Kilolu olabilirsiniz tabii ki ama öyle güzel bir tasarım giyersiniz ki, kilo hiç önemli değildir. Çok şık ve çok hoş görünebilirsiniz.

Tabii ki size göre, fiziğinize uygun bir kostümle…

Replika mı? Demet Özdemir.

Demet Özdemir ve sevgilisi Oğuzhan Koç görüntülenmişler. Demet, Versace marka elbise giymiş. Ama çok sönük duruyor. Versace’nin bu elbise serisi çok güzeldir. Ben çok sevdim bu sezonunu ama neden Demet’te bu kadar sönük durmuş acaba orginal değil mi?

Diye düşündürdü bana.

Altına o sandalet ayakkabıları da hiç olmamış. Çantasının rengi, uyumlu fakat çanta modeli böyle bir elbise için uygun bir çanta modeli değil maalesef o da olmamış.

Sahnede Ebru Yaşar.

Sevgili Ebru Yaşar, Vadi İstanbul sahnesinde seyircileriyle, dinleyicileriyle buluşmuş. Geçmişten günümüze en sevilen şarkılarıyla dinleyicilerini mest etmiş. Sahnede iki ayrı tasarım kıyafet giymiş.

İlk kıyafeti hiç fena değil. Fakat o kolundaki aksesuarları çok anlamsız duruyor. Artık çok geçmişte kaldı bunlar. Bir dönem vardı o zaman da garip gelirdi bana, neden diye sorardım hep. Bence artık kullanmayın böyle şeyler. Çok alaturka.

İkinci yarıda Balmain marka bir elbise giymiş.

Güzel, zarif olmuş. Aslında küpesini siyah iri taşlı bir küpe kullansaymış daha iyi olurmuş. Bu küpe elbisesinin havasını biraz düşürmüş.

Aslında genelinde şık duruyor.

Bu hafta da işte böyle.

Öperim hepinizi çok.

Haftaya görüşmek üzere.

Kalın sevgiyle, saygıyla, sağlıcakla…

Hoşça Kalın.

Nur TÜRKŞEN