Ülkemizi on küsur yıldır yalan dolanlarla yönetmeye çalışan ve git gide dibi görünmez bir girdaba sürükleyen bu iktidar şimdiye kadar ülkeye gelmiş geçmiş en büyük tehlikeli yönetimlerden biridir.
Neden mi?. Geldiği günden bu güne Türklük ayrımcığını gündeme getiren. Atatürk ve milli duyguları adeta yok sayan. Cumhuriyet tarihinden bu güne zor şartlarda ve zor imkanlarla kurulmuş olan yüzlerce gelir getiren Devlet kuruluşunu adeta su parasına yandaşlarına peşkeş çeken.
Askeriyeyi kendi boyunduruğuna göre yöneten tabi yargıda şimdi bu görünge içinde. Çiftçiyi, esnafı, emekliyi, memuru, işçiyi ve Türk gençlerini adeta başka ülkenin vatandaşıymış gibi gören. Sanatçısını, işadamını, gazetecisini, bilim ve ilim adamlarını azarlayan, hapse atan, varsa yoksa kendi dünyalarını yaratıp kısa zamanda yeni yandaş zenginler yaratan. Ülke topraklarını teröristlere yol geçen hanı yapan ve satan, yine bu zihniyet değil midir?..
Habur’a özel çadır tiyatrosu mahkemesi ile teröristleri aklayan sözüm onlara ak sandıkları partileri gibi yine bunlar değil midir?..
Güney Doğuda Atatürk posteri ve Türk Bayrağı açılmasına ceza yazdıran yine bu zihniyet değil midir?..
Ülke topraklarını atalarımızdan savaşta alamayan yabancılara yine pekeş çeken bunlar değil midir?..
Teröristlere kucak açık özerklik masalı ile avutup bazı vaadler veren bunlar değil midir?..
Ergenekon ve Balyoz senaryoları yaratıp subayları, gazetecileri, bilim adamlarını, siyasetçileri vs. İçeri atan adeta yargısız infaz yapan bunlar değil midir?..
30 bin yurttaşımızın katili cani Apo’yla masaya oturan, onu imralı da özel besleyen, “Milliyetçiliği ayaklar altına alırım”diyen.,
Türk Bayrağının üzerine oturulmasına göz yuman. Devlet kurumlarındaki Tabelalardan T.C.’yi ve okullardan Andımız’ı kaldırtan.
Milli bayramlarımızı yok sayıp bitiren.
Bayrakla yürüyene TOMA ile su ve gaz sıktıran.Onlarca gencimizin ölümüne sebep olan, İstiklal Marşımızı ve andımızı yok sayıpta İstiklal Marşımızı kendi partisinin reklamlarında kendi sesiyle okuyup oy avcılığı yapan.
Türk gençliğini dinli, dinsiz diye kamplara bölen.
İnternete yasaklar getiren. Yerli yersiz her yere cami yapımına müsade edip cami içlerinde bile partisinin propagandasını yapan, yüce islam dinimizi siyasetine alet edip oy avcılığı yapan. Seçim müziği ve televizyon reklam tanıtımlarının ( WORD War Z filminden alıntı olduğu) gün gibi aşikar olan.
Bakan çocuklarının bile evlerinde ayakkabı kutularında milyonlarca dolar usulsüz paralar bulunan. Kısa zamanda çocuklarının 6 gemiye, villara vs. Sahip olduğu ortaya çıkan. Suriye’ye karşı efelik yapıp kendini sirklerdeki büyüten aylardaki görüntü gibi adeta dünya devi sanan. İhtirasları ve kişisel benlik kavgaları ile ülkeyi bir yay gibi geren.
Türk gençliğini görmezden gelip kindar gençlik yaratmaya çalışan ve Atatürkçü gençliği hor gören.
“Dediğim” dedik, “ben yüzde ellinin sesiyim”diye islam dinimizi de kullanıp milletin saf ve temiz duygularıyla siyasi çıkarları için adeta ülkesini karanlık bir geleceğe doğru götürmeye çalışan.
Bu iktidardan Türk Milleti bir kaç gün sonra kurtulmanın ilk adımını Seçim sandığı’nda atacaktır. Elbet ülkesi için kötü emeller içinde olanlar, bir gün Yüce Divan da bunun hesabını mutlaka vereceklerdir.
Her şey Türklük ve Türk Vatanı içindir.
Ülkemize, Bayrağımıza atalarımıza sahip çıkalım.Vatan için şanlı ay yıldızlı al bayrağımız için ve bizlerin geleceği için canlarını çekinmeden veren aziz şehit atalarımıza laik olalım ve unutmayın, Ülkemizi çapulculara böldürmeyelim. Türk’e Türk’ten başkası dost olmaz.
“Ne Mutlu Türk’üm Diyene” Yüce Atatürk’ümüzün bu sözünü hiç unutmayalım.