Süper ligin ikinci yarısın en iyisi olan Trabzonspor, Süper ligin son haftalarına doğru düşüşe geçti. Küme düşmesi kesinleşmiş ligin sonuncu sırasındaki Adanaspor dan bir puanı Yusuf yazıcının orta şut karışımı attığı şans golü ile alan Trabzonspor, Küme düşmesi kesinleşmiş rakibi karşısın da, mağlup olmaktan da şans eseri kurtuldu diyebiliriz.

Trabzonspor da Avurupa hedefi zora girdi. Son üç haftaya girerken avrupayı garantileyecek durumda olan Trabzonspor, Son haftalarda yaşadığı puan kayıpları ile şimdi Avrupa kupaları hedefi yolunda zor bir sürece girdi.

Yeni stad’ı Akyazı medikal park arena da güzel bir hava yakalayan ortalama 25 bin seyirciye oynayan Trabzonspor da, Çıkış sonrası düşüş taraftarlarıda etkileyecek, Maça giden taraftar sayısı son haftalara doğru yaşanan kayıplar ile düşmeye başladı, Trabzonspor 50. yıl hedefine giderken lig’i en iyi yerde biterip Avrupa hedefine ulaşmış bir takım olarak yeni sezona başlama fırsatını tepiyor.

50. yılına bu kadronun üzerine üç beş nokta transfer ile şampiyonluğa oynayacak Trabzonspor kesinlikle ortaya çıkmaz. Trabzonspor taraftarı sabır ile bekliyor ama böyle giderse sabrın sonu pekte selamet görünmüyor.

Trabzonspor taraftarı takımına içerde dışarıda herzaman sahip çıkıyor, her türlü fedakrlığı yapıp sonuna kadar desdekliyor. Trabzonspor spor cefakâr taraftarını üzmeye devam ediyor.

50. yılın temeli sağlam atılmalı böyle beklide avrupaya bile gidemeyecek yerde lig’i biterip 50. yıla süper bir giriş yapılamaz.

Trabzonspor gücünü geçmişten alan, geleceğe emin adımlar atan bir kulüp olmalı. Yönetim Şimdiden 50.yıl için Şampiyonluk sözü verdiği yıl için. Sağlam adımlar atmalı. Trabzon’un Trabzonspor dan başka bir şeyi yok.

Akyazı medikal park arena da Şampiyonluk yaşamak için Taraftar kendine düşeni her zaman en iyi şekilde yapacaktır. Dolmaz denilen Stadyum bugünlerde dolmuş ise, Trabzonspor Şampiyonluğa oynarken Medikal park arena ya sığmaz bu taraftar...