Ligin ikinci yarısına hızlı başlayan ve üste üste aldığı 4 galibiyet ile ligde üst sıralara tırmanan Trabzonspor son iki haftadır paun kaybı yaşamaya devam ediyor. Sahasında alanyaspor ile berabere kaldıktan sonra, Konyaspor karşısında da bir puana razı olan Trabzonspor da galibiyet serisinden sonra, Şimdide beraberlik serisi başlamış durumda. Hedefi Avrupa olan Trabzonspor’un böyle kayıplar yaşamaması gerek.

Yeni trasferler ile takım bir hava yakalamış, Akyazı arena tribünleri iki maçtır 20 bin üzerinde taraftar ile iyi bir atmosfer oluşmuşken, Trabzonspor rahat kazanması gereken maçlarda puan kaybetye devam ediyor. Her geçen hafta daha iyi olması gerekirken yeniden düşüşe geçmesinin açıklaması nedir.? Çok şişirildik erken patladıkmı oldu durum.!

Maça iyi başlayan Trabzonspor, gol pozisyonu bulan Trabzonspor, Sonuca gidemeyen yine Trabzonspor. Sonrasında onur’un kurtarışları rakibin direkte patlayan şutları, Rodellega beklentilerin çok altında kaldı. Takım iki hafta önce oynadığı takım oyununan uzak. Kondisyon yok son on dakika konyaspor saldırırken Trabzonspor direnmekte bile zorlanır oldu. Maçın 87.dakikasın da oyuna Matus Bero, Fabian Castillo'nun yerine, 89'da da Onazi yerine Zeki Yavru oyuna dahil oldu. Değişiklikler zamansız ve gereksiz idi. Aylardır sakat olan matus bero, son üç dakika kala kurtarıcı gözüyle oyuna giriyor. İki haftadır aynı durum,galibiyet için saldırmak varken beraberliği korumak için yapılan değişiklikler

Trabzonspor açısından geleceğe ışık tutmaz.

Hedefi Avrupa olan Trabzonspor böyle kayıplara yer olmamalı. Takımda bir geriye dönüş düşüş var, buna bir an önce dur denilmeli, Trabzonspor haftalar sonra bulduğu gerçek kimliğini, kazanan üstüne koyan bir takım olma özelliği ön planda tutmalı. Kazaman takım ile kaybeden takım aynı takım, ozaman sorun nerde.?

Haftaya kendi evinde Karabükspor’u ağırlayacak olan Trabzonspor, Kendi saha ve seyircisi önünde bu futbol ile galip gelebileçekmi? Güzel futbol ve galibiyet olursa, Fırtına esmeye devam eder. Trabzonspor taraftarı skor taraftarı değildir de, Futbol da skor da önemlidir!

Güneşli güzel günler geçirmeye başlamışken Trabzonspor, üzerinde tekrar kara bulutlar gezdirmesin. Trabzon da olsun deplasman da olsun takımını hiç yalnız bırakmayan Trabzonspor taraftarı, kendine düşeni en güzel şekilde yerine getirmektedir. Bundan sonrası teknik heyet futbolculara kalmış, çalışıp kazanıp bu cefakâr taraftarı mutlu etmek.

Trabzonspor galip gelirse Trabzon’da gün mutlu huzurlu başlar..