Tarihinde ilk kez bir sezona hedef koymadan başlayan, ligin ilk yarısında alığı kötü sonuçlar ile, Tarihinin en başarısız ilkyarısını geçiren Trabzonspor dere arası yaptığı transferler ile adete yeniden doğu. On maçtır yenilgi yüzü görmeyen, oynadığı son  On maçta sekiz galibiyet iki beraberlik alan Trabzonspor taraftarını da tirübünlere çekmeyi başardı.

Lig deki son maçına Rizespor deplasmanına çıkan Fırtına buradan da galip ayrılarak gelecek haftaki, Beşiktaş maçına moralli çıkacak taraftar desteğini de arakasına alacak. Düşme hattındaki Rizespor karşısında son haftaların golcü ismi Dame N’doye nin ayağıdan bulduğu gol ile galip gelen Trabzonspor, Beşiktaş maçında golcü ismin sarı kart cezalısı durumuna düşmesiyle mahrum kalacak. Trabzonspor kazandıkça Trabzonda şehirde her şey yolunda gidiyor.insanlar mutlu insanlar huzurlu. Pazertsi sendromu değil, Pazartesi iple çekilen gün oluyor.

Trabzonspor hedefine emin adımlar ile yürüyor, Bu yürüyüşe büyük Trabzonspor taraftarı desteğini en güzel şekilde veriyor. Beşiktaş maçına bir hafta olmasına rağmen şimdiden .41.461 bin kişilik Akyazı medikal park arena da biletler tükenme noktasına geldi.

Trabzonspor Trabzon Şehrinin her şeyi, Güzel geçen bu günler, Şehirde güzel havalar estiryor. Galatasaray maçına güzel bir karagrofiye imza atan Trabzonspor taraftarı, Beşiktaş maçına daha güzel daha büyük stadyumun tümünü kaplayacak bir karagrofiye imza atmaya hazırlanıyor. Trabzon şimdiden 8 nisandaki Beşiktaş maçının havasına girmiş, Bütün şehir 8 nisanı iple çekiyor…