Kim Kimdir

GÖZDE KILIÇ

Gözde Kılıç 1999’da Kocaeli/ İzmit’te doğdu. İlköğrenim ve lise eğitimini İzmit’te aldı. Liseyi Körfez Fen Lisesinde okudu. Üniversite eğitimi için Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünü tercih ederek buradan başarıyla mezun oldu. Sonrasında çocukluğundan beri hayalini kurduğu televizyon ve medya dünyasına yöneldi. Üniversitenin son yılında spikerlik, sunuculuk ve medya eğitimi almaya başladı ve aynı zamanda okuluna devam etti. Dialog anlatım iletişimde sektördeki başarılı hocalardan spikerlik ve sunuculuk eğitimi aldı. Daha sonra Hakan Öztürk’ten habercilik, medya ve spikerlik üzerine bireysel eğitimler aldı. Bu eğitimlerin Gelişimine büyük katkısı oldu. Her gün kendine yeni bir şeyler katmaya ve azimle çalışmaya devam etmektedir. Gözde Kılıç’ın çocukluğundan beri istediği meslek spikerlikti. Çocukken aynanın karşısına geçer  ve program sunardı. İnsanlara sesini duyurmak ve büyük kitlelere ulaşmak en büyük hayaliydi. Bu hayallerini gerçekleştirmek için çeşitli eğitimler aldı.  Gözde Kılıç bu eğitimlerle ilgili olarak Bu sektörde eğitim serüveni hiç bitmiyor ve sürekli gelişime açık olman gerekiyor. Ben de kendimi geliştirmek için hırsla çalışıyorum, çok araştırma yapıyorum ve mücadele ediyorum. Daha yolun başındayım ve hedefim başarılı bir spiker olarak yolculuğuma devam etmek…” diye konuştu. Gözde Kılıç kendisine özgü sunum tarzı , çok yönlü birikimi , çalışkanlığı gibi özelliklerinin yanı sıra pozitif enerjisi , ışıltısı ve güzelliğiyle de dikkat çekmektedir. Gözde Kılıç tüm bu nitelikleriyle gelecekte de adını sıkça duyacağımız çok önemli bir isimdir.

Medya Dünyası

Duygu Ekinci’den Çifte Ödül Çifte Defile 

Başarısı tescilli ödüllü model Duygu Ekinci geçtiğimiz günlerde hem iki ödül alıp aynı günlerde iki de çok önemli defileye katıldı. Sun Awards ödül töreninde Yılın En iyi sosyal sorumluluk projesi olan Down Sendromu Federasyonu Kurul Başkanı ödülü ile Sun Awards Yılın En iyi Modeli ödülünü kazanan Duygu Ekinci çifte ödülle başarılarını tescilledi. Duygu Ekinci Aydın Göynü Jübile defilesinde de yer aldı. Defileye damga vuran Ekinci birçok ünlünün katıldığı defilede basının ilgi odağı oldu. Duygu Ekinci son olarak Karmen Aksu defilesinde yer aldı. Siyah kıyafeti ile defilenin en öne çıkan modeli olan Ekinci çifte ödül ve defile ile son günlere damgasını vurdu.

Ünlüler "Kaz"ı İlter Avşar'la daha çok sevdi

Ünlülerin yeni gurmesi İlter Avşar

İlter Avşar'ın ünü dünya çapına ulaştı

Yaklaşık olarak 20 seneden beri Kars – Ardahan yöresine ait gıda ürünlerininin satışını gerçekleştiren "Avşar Kaz Tandır" isimli restaurantın sahibi İlter Avşar, avrupalı markaların kadrajına girdi. Restaurantında ünlü isimleri ağırlayan ve Kazmacun'un yanı sıra Kars - Ardahan yöresine ait çok özel lezzetleri cemiyet hayatının tanınmış simalarına da beğendirmeyi başaran İlter Avşar, başarısının arkasında büyük bir ustalık olduğunu dile getirdi. Avrupa'dan da siparişler almaya başladıklarını dile getiren İlter Avşar: "Avrupa'dan pek çok müşterilerimiz bizden dondurulmuş kaz talebinde bulunuyor. Bu siparişlere de olabildiğinde hızlı bir şekilde dönüş yapıyoruz. Çok kısa bir zaman içinde Avrupa ülkelerinde de markamızın görüleceğine inanıyorum." ifadelerine yer verdi.İlter Avşar Kars Ardahan Kaşarını Avrupa’ya uçuracak .İstanbul Maltepe Sahili’nde yaklaşık 20 yıldır hizmet veren ve Kars – Ardahan yöresinin gıda ürünlerini satan  yemek Uzmanı İlter Avşar Kaz Tandır adlı restaurant, yeni bir atağa hazırlanıyor.Restaurantın işletmecisi İlter Avşar, yabancı şirketlerin markalarını mercek altına aldığını belirterek, “Kars kazı ve kaşarını yakında İngiltere, Fransa ve Almanya’ya uçarsa şaşırmayın. Avrupa’daki önemli bir şirket, çalışmalarımızı yakın takibe aldı” diyor. Kars ve Ardahan’ın peyniri, yağı, yumurta ve kaşarını restaurantlarında perakende olarak sattıklarını ve başta Hıngel olmak üzere tüm yöresel yemekleri müşterilerine sunduklarını belirten İlter Avşar, “Ancak favori tabi ki kaz eti… Tüm dünyaya bu lezzeti tattırmak istiyoruz” şeklinde konuşuyor.

 

Nazlı Baç Hayata Yeniden Başla İmza Gününde Okuyucularıyla Buluştu!

İlki 2019 yılında düzenlenen Bornova Belediyesi Kitap Günleri 1 yıllık aranın ardından yeniden açıldı. Pandemi nedeniyle geçtiğimiz yıl gerçekleşemeyen etkinlik, 24 Eylül Cuma günü Bornova Büyükpark’ta kitapseverleri biraraya getiriyor. Hayata Yeniden Başla kitabı ile ses getiren İzmirli yazar Nazlı Baç’ta etkinliğin ilk gününde Bornovalı yazarlar standında okucuları ile buluştu. Hayata Yeniden Başla kitabını imzalayan başarılı ve güzel yazar okuyucularla buluşmayı özlediklerini belirterek etkinliğin önemine dikkat çekti. Kitabı büyük beğeni toplayan başarılı yazar pozitif enerjisi ve güzelliğiyle de dikkat çekti.  Bornova Belediyesi  24 Eylül-3 Ekim tarihlerinde yapılacak olan Bornova Kitap Günleri’yle Bornovalılara kültür sanat şöleni yaşatacak. Etkinlikte 70 yayınevi ve 237 yazar okurlarla buluşacak. Ziyaretçiler 10 günde 402 imza günü ve toplam 101 atölye, konser, dinleti ve dans gösterisiyle sanata doyacak.Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, “Kültür kenti Bornova vizyonuyla 2019 yılında Bornova Kitap Günleri’ni hayata geçirdik. Geçen yıl koronavirüs pandemisi nedeniyle düzenleyemediğimiz etkinliğimizde bu sene birbirinden değerli yazarları okurlarla buluşturacağız. 10 gün boyunca kültür-sanat etkinliklerine ev sahipliği yapacağız. Gelecek nesillere kitap okuma alışkanlığı kazandırmak gibi bir görevimiz var. Bu nedenle her yıl bir öncekinden daha geniş katılımlı kitap günleri ile daha fazla Bornovalıya kitap sevgisi aşılamayı hedefliyoruz ” diye konuştu.

SEVGİ İLE YAŞAMA DAİR

Her Hafta Sonu Cumartesi/ Pazar  Saat:21:00 Gurbet24 TV’de canlı yayınla izleyicisi ile buluşuyor. Astrolojiden Modaya, Sağlıktan Kültüre, Güzellikten Sanata, Yaşama dair ne varsa başarılı sunucu Sevgi Şükran Karaoğlan'ın sunumu ile Gurbet24 TV'de.

Eyüp Devran Kutlu ile Yine Yeni Yeniden Moda

Yeni sezon için moda çekimlerine başlayan tanınmış moda fotoğrafçısı Eyüp Devran Kutlu yeni sezondan umutlu olduklarını söyledi. Farklı mekanlarda, dış çekim için, sıra dışı konsept oluşturma arayışında bulunduklarını ve bu arayışlarının sonucunda Oligark Kulübü keşfettiklerini belirten Eyüp Kutlu, “Moda fotoğrafçılığının ağır iş yüküne rağmen gerek mekânın ambiyansı gerekse model arkadaşlarımızın özverili çalışmaları, bu çekimleri profesyonelce gerçekleştirmemize yardımcı olmuştur” dedi.

Mekânın müdürü olarak çekimlere ev sahipliği yapmasının yanında çekimlerde model olarak da görev alan Mert Güler’in çekimlere yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ettiklerini belirten Eyüp Devran Kutlu, “Mert arkadaşımızla birlikte yine birbirinden değerli model arkadaşlarımız, Nady Bondar, Taya Sazanova, Brenda ve Abdelkader Ben Ali’nin görev aldığı çekimlerde, Ceren Yüce, styling olarak Dila Ekinek ise Makeup olarak görev almıştır.” Dedi. Moda fotoğrafçılığının bir ekip işi olduğunun farkında olduklarını ve bu ekip çalışmasının kendisinin farklı ve kaliteli kareler elde etmesinde yardımcı olduğunu belirten Eyüp Devran Kutlu, “Modeller ile kurduğumuz sağlıklı iletişim, modellerimizin yönlendirmeye açık olmaları ve kendilerini rahat hissetmeleri birbirinden harika ve profesyonel kareler elde etmemizde bize oldukça yardımcı oldu” dedi.

Öğle saatlerinde başlamış oldukları çekimlerin gece geç saatlere kadar devam ettiğini belirten Eyüp Devran Kutlu, “Bizi öne çıkaran unsur modelden ziyade ürünü ön plana çıkarmamızdır. Model arkadaşlarım, kıyafetleri profesyonel bir şekilde taşıdıkları için kendilerinden ziyade kıyafetleri ön planda tutmayı ve ürünü doğru yansıtmayı başarabildiler” dedi. Mekânın çekimlerine olan etkisinin yadsınamayacağını ifade eden Eyüp Devran Kutlu, fon ve dekor açısından sınırsız bir seçenek sunan Oligark Kulüp gibi farklı mekân arayışlarının da olduğunu dış çekimlerin zorluğuna rağmen bu çekimlerden oldukça keyif aldıklarını söyledi.    

 

Selcan Doğruöz ile TRT AVAZ Ana Haber Her Gün 21.00’da 

Başarısı tescilli ödüllü spiker Selcan Doğruöz Hafta içi her gün 21.00’da TRT Avaz Ana Haber ile izleyici karşısına çıkıyor. Selcan Doğruöz yakın zamanda Bilkent üniversitesi güzel sanatlar fakültesi iletişim bölümünün ardından ikinci üniversiteyi de bitirerek Sosyolojiden de mezun oldum. Güzel haberci pandemi döneminde kitap çalışmasına hız verdim, daha fazla yazıp buna vakit ayıran Selcan Doğruöz yakın süreçte kitabını da çıkaracak. Son zamanlarda  Hem konuk hem moderatör olarak pek çok sempozyuma katılan ve çevrimiçi söyleşilerde gerçekleştiren Selcan Doğruöz hafta içi her gün TRT AVAZ ana haber ile 21.00’da izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. 

TBMM TV Yeni Stüdyosuyla Yeni Yayın Dönemine Handan Musaoğlu ile Merhaba Dedi!

TBMM Genel Kurulu, 27. Dönem 5. Yasama Yılı için 1 Ekim 2021’de toplandı. Yeni Yasama Yılının Başlamasıyla TBMM TV’de yeni yayın dönemine başlamış oldu. Bu yıl TBMM Tv açısından da yepyeni bir heyecan hakimdi. TBMM başkanı Mustafa Şentop Öncülüğünde TBMM Basın yayın ve Halkla ilişkiler Başkanı Necati Sungur ve Başkan Yardımcısı Rafiye Usta döneminde Meclis tv’de yepyeni bir heyecan vardı. TBMM TV’nin teknik alt yapısı ve reji stüdyosu tümüyle değişti. Yeni Yayın dönemine tüm bu değişimlerle başlayan ekip için ilk yayın çok önemliydi. Yeni Yasama döneminin ilk yayınının da ekranda ise TBMM TV’nin ilk kadın spikeri Meclisin yüzü Handan Musaoğlu vardı. Handan Musaoğlu yeni yayın döneminin ilk yayınında yeni stüdyoda yayındaydı. Tüm ekip yeni yayın döneminin ilk yayınında son derece dikkatle çalışırken yayın sonrası tüm ekip aksaklık olmadan ve yeni yüzle girilen yayının mutluluğunu yaşayarak hep beraber fotoğraf çektirdi. Yeni Yasama yılında meclis tvde yeni stüdyosuyla yeni yayınlarıyla dikkat çekecek. 

Çiğdem Özdemir ile TRT AVAZ Gündem

Trt ekranlarının en başarılı isimlerinden Çiğdem Özdemir Trt Avaz Gündem ile tekrar ekranlara döndü. TRT’nin başarısı tescilli ödüllü spikerlerinden olan Çiğdem Özdemir yeni yayın dönemi ile birlikte tekrar ekranda izleyici ile buluşmaya başladı. Trt Avaz Gündem ile hafta içi her gün saat 17.00’da Haberler , gelişmeler ve detaylar güzel habercinin sunumuyla izleyenlerle buluşuyor. Kendine özgü haberciliği , özgün sunumu ve birikimi ile dikkat çeken zaman zaman Trt Avaz haber kuşaklarında da izleyici ile buluşan  Çiğdem Özdemir'i mutlaka izleyin. Türkiye'de ve dünyada öne çıkan haberler, Türk Dünyasına ait özel haberler TRT Avaz Haber Bültenlerinde. Çiğdem Özdemir ile TRT Avaz Gündem 17.00’da TRT Avaz’da.