Web üzerinden ticaret yapmak isteyenleri e-ticaret yönlendiren başarılı satışlar yapabilecek olan kullanıcı dostu olan ara yüzleri ve alt yapı destekli programlama dillerine hâkim olan programlar sizlerin hizmetindedir. Web için oldukça kolay uygulama ticareti kullanıcı sayısını yükselten kolay kullanım sağlayan web üzerinden yaparak e-ticaret para kazanmak adına kargo işlemleri bağlantılı mail alışverişi sunar.

Ticaret açısından e-ticaret dilediğiniz zaman sorulara yanıt alacağınız ücretsiz aktarım döküm işlemleri dosyalama ya da arşiv işlemleri yapılmaktadır. Özel bankalarla ait olan muhasebe de programları dâhil e-ticaret sayesinde kolay veri girişleri raporlama ve satış işlemleri sorunsuzca yapılır. ARGE merkezlerimizde sürekli gelişme sağlamak adına e-ticaret yeniliklere ayak uyduran tüm markalarda referans göstererek e ticaret web uygulamalarında uzun yıllar kurumsal şekilde hizmet vermektedir.

Firmamızda alışveriş sistemlerine ait olan linkleri bulabilirsiniz. En son modayı yakalamak adına e-ticaret sizlere en iyi çözümleri sunar. Güçlü alt yapıda hizmet veren e-ticaret firmamızda alıveriş sitelerine yönlendirmelerde yapılmaktadır. Ticaret kapsamında oluşturulan e-ticaret siteleri çoklu dillere uygun olarak yapabilen dünya da ziyaret edilmesini hedeflemek amacıyla süslemeler yapılmaktadır. Ticimax sayesinde oluşturulan yüksek veri dökümlerinde alışverişlerde ödeme kolaylıkları sağlayacak olan Pay pal sistemlerini dahi sizlere hazır şekilde sunacaktır.

http://www.ticimax.com/