Kusurların kapatılmasını veya farklı bir görünüm elde edilmesini amaçlayan birçok yöntemin bir arada kullanıldığı bu uygulamalar estetik ameliyatlardaki yara, istenmeyen izler gibi hiçbir etkinin uygulamalar sonrası görülmediği doğal bir estetik iyileştirmedir.

Çiğdem sarp akademi bünyesinde bu yeni ameliyatsız iyileştirme yöntemlerinin tümünü modern laboratuvarlarda kendinize uygulatabilirsiniz. Tüm estetik alanındaki ameliyat haricinde yapılan müdahaleler için Çiğdem Sarp Akademinin dünya çapında araştırma ve geliştirmeleri ciddiyetle takip etmesi, güzel bir görünüme sahip olmak isteyen herkesin en doğru yöntemleri en çabuk ve ekonomik biçimde kullanabilmesini sağlamak için yapılmaktadır.

Güvenilirlik ve devamlılık prensiplerini benimseyen kurumda bu hizmetler verilirken çeşitli kurs ve seminerlerle uzman yetiştirilerek piyasadaki çarpık ilerlemenin önüne eğitimle geçilmesi hedefleniyor. Üç boyutlu kalıcı makyaj teknikleri de son zamanlarda bayanların ilgisini çeken bir diğer konudur.

Modern cihazlarla yapılan uygulamalar:

Lazer epilasyon konusunda artık 0 başarı alınabilmektedir. Ucuzluk ve inanılmaz kampanyalar gibi aldatmacalara kanarak paranızı çöpe atmaktan vazgeçmelisiniz. Bu anlamda ya tam sonuç almak ya da bu uygulamalara hiç girmemek en doğrusudur.” Diodelazer” sistemi dünyada kullanılan en iyi ve hızlı lazer epilasyon sistemidir ve uygulama merkezlerinde sadece bu sistem kullanılmaktadır.

Sivilce tedavisi (akne ve skar izleri);

Kış aylarında başvurulması gereken bir tedavidir Fraksiyonel lazer, Dermabrazayon, Kimyasal Peeling, Magic Pen, İce Tuck RF gibi birçok yöntemin cilt analiziniz yapıldıktan sonra tek veya seri halde uygulanmasıyla yüksek derecede başarılı sonuçlar elde edilebilmektedir.

Lazerle dövme silme, leke tedavisi;

Vücudunuzdaki lekeler en çok da yüz bölgesindeki kızarıklık vb. bölgesel lekeler ücretsiz bir muayene ile değerlendirilerek yapılacak tedavinin kış aylarında başlaması doğru olacaktır. En yeni ve etkili yöntemlerden Ice Tuch yöntemiyle izlerin olduğu bölgeye göre ayarlanan radyo frekansları gönderilerek inanılmaz sonuçlar elde edilmekte ve sonuç olarak pürüzsüz cilt görünümünüz geri kazandırılabilmektedir.

Ice Tuch dışında Magic Pen, Kimyasal Peeling, Dermabrazyon, Q Switch Lazer, IPL gibi uygulamalarda kullanılabilir.

Dövme silme yöntemi bölgenin büyüklüğü ile doğru orantıda zorlaşan bazı uygulamalar gerektirir. Yoğun şekilde deri altına enjekte edilen boyaların geniş bir bölgede olması yapılan lazer uygulamasının acı ve kızarıklık hissi vermesine yol açabilir fakat alınacak bazı ilaçlarla bu yan etkiler ortadan kaldırılabilir hatta diğer birçok uygulamaya göre çok az yan etki gözlemlenmektedir. Tek renkli ve ufak alanlar 3-5 dakikalık yapılan 2 veya 3 seanstan sonra tamamen ortadan kalkabilir.

El ile (manuel) yapılan uygulamalar;

Protez tırnak, ipek kirpik;

Son dönemde takma tırnak kadınlar arasında çok yaygın. Bu uygulamada tırnak üzerine yapıştırılan takma tırnak hava almayı engelleyerek sağlıksız sonuçlara yol açmaktadır. Protez tırnak da ise sadece tırnak uçlarına yapılan eklemeler bölgede hava alma problemine yol açmadığı için sağlıksız bir sonuçla karşılaşma riski ortadan kalkar. Jel veya akrilik malzeme adı verilen özel birleştirme malzemeleri kullanılmasıyla asla alerjik bir sorunla karşılaşmanız söz konusu değildir. Protez tırnak ile 2-3 hafta kalıcı ve dolgun görünüm sağlayan kalıcı oje uygulaması da görünüm olarak büyük kolaylık sağlamaktadır.

Kirpiklerin üzerine birebir öze kirpikler takılarak yapılan İpek kirpik uygulaması yaklaşık olarak bir iki saat arası süren fakat sizi bir Hollywood starı görünümü kazandırabilecek etkili sonuçları olan bir uygulamadır.

Kalıcı makyaj

Üç boyutlu kalıcı makyaj teknikleri, cihazlı yapılan uygulamalar ve pilli veya elektrikli hiçbir cihaz kullanılmadan yapılan Microblading, manuel teknikleri olarak iki farklı şekilde uygulanmaktadır.

Kusur ve yaraların kapatılması için kullanılan teknik farklı, kalınlaştırma dolgun görününüm kazandırma için yapılan kontürleme işlemi farklı, ince ve hassas görünüm kazandırma veya ince ayarlı kaşların özenle düzeltilmesi için mükemmel görünüm yaratılmasını sağlamak için yapılan uygulama farklıdır.

Microblading 3 boyutlu kalıcı makyaj uygulamasını cihaz kullanılmadan, tek kullanımlık iğnelerle, deri altına zarar vermeyen anti alerjik boyaların, gözle görülmeyecek kadar küçük dokunuşlarla yapılmasıdır. Mükemmel sonuçlar için kullanılan bir yöntemdir ve eşsiz doğal bir görünüm kazandırır.