Firmalar kaliteyi ilke edindikçe hizmet alanında da satış alanında da sağlam bir altyapı oluşturmuş olabilecektir. Verilen hizmetlerle memnuniyet hedeflenmekte tomruk ve kereste satışında mobilya ve inşaat sektörleri için piyasada kabul edilen standartlar içerisinde ürünler sunulmaktadır. Pazarlanan ürünlerin hammadde olarak kullanıldığı alanda da kalite oluşturması firma açısından çok önemli olmakta bu nedenle ürün yelpazesi oluşturulurken gerekli tüm işlemlerin sağlıklı bir şekilde tamamlanmasına özen gösterilmektedir.

Adrese teslim hizmetlerde müşteriler çok fazla prosedürlerle uğraşmadan tam zamanında ellerine ulaşan ürünlerde istenilen uzunluk ve çap özellikleri bulunabilecektir. Tomruklama işlemlerinde tomrukların tamamen pürüzsüz olması sağlanmakta, kullanılacağı alana sıfır sorunla hammadde olarak kaynaklık etmesi sağlanabilmektedir. Kalite ilkesi ile her zaman hizmetler veren firma müşteri memnuniyetlerini referans olarak kullanarak kendini sürekli yenilemekte ve geliştirmektedir.

Ürettiğimiz ve hazırladığımız tomrukların yurt dışına pazarında da idealı bir şekilde hizmet vermekteyiz. İthal tomruk konusunda yaptığımız bütün satışlarımızın memnuniyetini çalıştığımız şirket ve firmalarla devamlılığının sağlanması ile daha da ileriye taşımaktayız. Yaptığımız anlaşmalar ile nakliye ve iletim konunda da firmalara yardımcı olmaktayız. Bu sayede ürünlerini satın alan ve siparişlerinin ne durumda olduğunu öğrenmek isteyen alıcı firmalar. Ürün takibini doğru ve tek elden yapmaktadır. Bizlerle irtibata geçen firmalar ürünlerinin takiplerini kolay bir şekilde yapacak ve ödeme konusunda da tek bir firma ile aracı olamadan ürün sahibi olacaklardır.

Müşterilerimiz için temin ettiklerimiz ithal tomruk ürünlerimizin kalitesinin arkasında durmaktan ve yapılan işin takibi konusunda her daim memnuniyet vermekteyiz. Ürün yelpazemize ve hizmetlerimize sitemizden www.bayindirkereste.com daha detaylı bilgiyi bulabilirsiniz. Yurt dışına verdiğimiz ürünlerimizin boyutlarını her müşterimize ait özel boyutlarda hazırlanmaktadır. Üzerine yapılacak olan ek işlemeleri ve düzelme işlemlerini müşterilerin istemleri itina ile oluşturup hazır bir halde teslimatını yaparız. Ürünlerimizin uzun ömürlü olarak hazırlanır ve kullanım alanına ve müşterilerimizin ihtiyaçlarına göre tomruk temin edilmektedir. Her işin ve alanın farklı amaçları ve ihtiyaçları bulunmaktadır. Bu ihtiyaçların hazırlanması için ön bir keşif yapılması gerekmektedir. Araştırmaların sonucunda yapılan işte ihtiyaç belirlenir. Müşterilerimizin bu ihtiyaçlarını özel olarak ilgilenerek yerine getiririz. Her işimizi ilk işimiz gibi ilgileniriz. Müşterilerimizin istekleri doğrultusunda her çeşit kereste, tomruk, ithal kereste, ithal tomruk siparişleri alınıp zamanında teslimat yapılmaktadır.