Özellikle bayram tatilini değerlendirmek isteyenler seyahatlerini çoktan planladılar. Henüz bu uzun tatilde ne yapacağınıza karar veremediyseniz üzülmeyin. Hala bir tatil planlamak için vaktiniz var.

Yurtiçi ve yurtdışı seyahatine çıkmayı isteyenler, gidecekleri bölgeye yönelik en uygun uçak biletini araştırarak bulmak için www.hepfly.com sitesini ziyaret edebilir. Hepfly’dan bilet almak için siteye sadece bilgisayarınızdan değil, sitenin mobil ara yüzü sayesinde tablet ve akıllı telefonlarınızdan da erişebiliyorsunuz. Siteye girdiğinizde saniyeler içinde uçak biletinizi sorgulayıp istediğiniz bileti kolayca satın alabilirsiniz.

Farklı havayolu firmalarının uçak bileti seçeneklerini karşılaştırmalı olarak sunan online uçak bileti sorgulama sitesi hepfly.com’da istediğiniz kriterlere göre uçuş bilgilerini kısa sürede sorgulayabilirsiniz. Farklı alternatifleri karşılaştırma imkanı bulduğunuz sitenin size sunduğu uçak biletleri arasında kıyaslama yapıp bütçenize en uygun uçak biletine kolayca sahip olabilir, dilerseniz gidiş ve dönüş biletinizi farklı havayolu firmasından satın alabilirsiniz. Hepfly'ın sunduğu bu özellik sayesinde hem gidiş hem de dönüş için kendinize en uygun uçuş saatini ve uçak bileti fiyatını belirlemeniz mümkün hale geliyor.

Hepfly.com’da AtlasGlobal, Onur Air, Bora Jet, THY, Sunexpress, Anadolu Jet firmalarının uçak bileti seçeneklerini inceleyebildiğiniz gibi Pegasus Havayolları’ndan da bilet alabiliyorsunuz. Official Airline Guide verilere göre iki yıl üst üste “Avrupa’nın En Hızlı Büyüyen Hava Yolu” seçilen Pegasus Hava Yolları 30 yurt içi 59 yurt dışı toplamda 89 noktaya uçuyor. Genel olarak Sabiha Gökçen Havalimanı’nı merkez olarak kullanan ve sadece İzmir uçuşlarını İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan yapan Pegasus Hava Yolları’nın en uygun biletleri hepfly.com'un mobil uygulamasından görüntülenip satın alınabiliyor. Pegasus biletleri için hepfly.com mobil uygulamasını indirmeniz yeterli.

Hepfly.com tüm altyapısını dünyanın önde gelen güvenlik altyapısı firması GeoTrust Global CA SSL sertifikası ile güvenli kılıyor. Hepfly.com web sitesi ve mobil uygulamalarında yapılan ödemelerde 3D güvenlik sertifikası uygulanmaktadır. Bu nedenle uçak biletleriniz için ödemenizi yaparken kredi kartınızı rahatlıkla ve güven duyarak kullanabilirsiniz.

Sadece kısa bir zaman ayırarak, en uygun bileti hızlı ve güvenli bir şekilde satın almanız Hepfly ile mümkün.