Ofislerin tümünün düzenli olarak tedarik etmesi gereken ürünler sadece kırtasiye malzemelerinden ibaret değil. Tüm işyerleri aynı zamanda bir yaşam alanı! Dolayısıyla tuvalet kağıdı, peçete ya da çamaşır suyu gibi malzemelere de ihtiyaç duyuluyor. Bu malzemeleri en uygun fiyatla temin etmenin yolu ile hazır temizlik paketi çeşitleri oluyor. Avansas internet sitesinde en uygun tuvalet kağıdı çeşitleri ile birlikte pek çok malzemeyi içeren temizlik paketleri de satışa sunuluyor.

Bu paketler tuvalet kağıdı ve peçeteyi içerebildiği gibi bu ikiliye çamaşır suyu da dahil olabiliyor. 5 kişinin çalıştığı bir ofisin 1 aylık tüketim ihtiyacını karşılayabilecek olan temizlik paketi çeşitleri de sitede mevcut. Fiyatları son derece makul olduğundan her ofisin mutlaka siteye tıklayarak bu ürün seçeneklerini incelemesinde fayda var.

İhtiyacınıza Uygun Seçimler Yapın!

Sitede pek çok farklı markanın tuvalet kağıdı ürünlerini de incelemek mümkün! Hatta Avansas marka tuvalet kağıdı çeşitleri de yer alıyor. 12, 24 ya da 36 rulo içeren bu ürün çeşitleri sayesinde her ofis kendi ihtiyacına en uygun tuvalet kağıdı ve peçete çeşitlerini rahatlıkla tercih edebilir. Elbette bu site üzerinden sipariş vermenin farklı avantajları da bulunuyor. Seçkin markaların ürün çeşitlerini tek sayfada görüntüleyebilir ve kıyaslama yaparak tercihte bulunabilirsiniz.

Aynı zamanda Avansas İstanbul içerisinden verilen siparişleri bir gün içerisinde kendi araçları ile teslim ediyor. İstanbul dışından iletilen siparişler ise anlaşmalı kargo firmaları aracılığıyla çok kısa bir süre içerisinde ofislerin kapısına kadar ulaştırılıyor. Ayrıca sitenin stoklu çalışması ofisler için çok büyük önem taşıyor.

5 binden fazla ürün çeşidi bulunduğundan ofislerin teknolojik cihazdan temizlik malzemesine, kırtasiye ürünlerinden atıştırmalık çeşitlerine kadar her türlü ihtiyacını eksiksiz bir şekilde tamamlaması mümkün hale geliyor. Her ihtiyaç farklı adreslerden alışveriş yapmak yerine tüm ihtiyaçlarını tek bir platformdan karşılanması elbette ofisler için çok daha cazip bir seçenek dönüşüyor. Siz de ihtiyaçlarınızı karşılarken bu konforu yaşayabilirsiniz.